Най-големият фестивал за електронни спортове пристига в Пловдив

Най-големият фестивал за електронни спортове ще гостува на 17 и 18 юни в Международния панаир в Пловдив. В палата 2 на панаира посетителите на "Пловдив е-Арена" ще могат се докоснат до най-новите технологии, виртуална реалност, японска култура и да премерят сили в множество турнири.

Сред тях са най-популярните игри сред геймърите като League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, DotA 2, Hearthstone, FIFA17 и много други, а общият награден фонд, който ще бъде разиграван надхвърля 12 000 лева.

За жителите и гостите на Пловдив също са осигурени куп забавления - виртуална реалност, ретро аркадни игри, рейсинг, зона за мърчъндайз, косплей, К-поп и специална фен зона за звездите от професионалния гейминг тим на Bpro.

За участие в уникалното косплей шоу пристигат 3 прочути европейски звезди - NaruТs Cosplay, Kicka и Mini-Nene Cosplay. Освен на уникални костюми, феновете на азиатската култура ще могат да се насладят и на K-поп изпълнения от БГ състави, допълват организаторите от Game Evolution.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини