Най-добрият ни джудист се оказа и добър готвач

Най-добрият ни джудист Ивайло Иванов се оказа и добър говач. Старши треньорът на националите Атанас Герчев разкри, че асът в категория до 81 кг си готви в стаята дори и когато е на лагера на Белмекен. „22 дни – яйца, риба..., а извън режима максимум седмица да консумира нещо друго”, каза наставникът.

Двукратният европейски вицешампион приготвял саморъчно храната си и на „Мастърс”-а в Доха. 26-годишният талант пътувал заедно с президента на федерацията Румен Стоилов до катарската столица, но самолетът закъснял и изпуснали връзката. А най-голямото ни притеснение било къде ще отиде куфарът с хранителните продукти на Ивайло.

Самият Иванов разкри, че вече 11 г. се състезава в категория до 81 кг, затова си налага режим, за по-лесно влезане във форма преди турнир. В Доха талантът донесе първи медал за България от „Мастърс”, като се окичи с бронз.  За успеха той бе премиран от родната федерация с 4000 лв., а треньорът получи 1000 лв., връчени му от вицепрезидента Даме Стойков.

Коментари

Задължително поле