Гърция иска милиарди евро от Германия

Петя Аврамова: От 15 май започва тестването на тол системата

Около 200 000 пчели на Нотр Дам оцелели въпреки огнения ад

Йорданка Фандъкова: Работим за осигуряване на качествени работни места, за да задържаме младите в града

Отново мръсна клевета срещу България “Репортери без граници” калят страната ни под диктовката на българските соросоиди

Арестуваха адвоката на българина Серафим Райчев

Романтика и оспорвано състезание тази вечер в „Hell’s Kitchen“

Султанатът на Оман се отказа от исковете си срещу България заради КТБ

Проф. Пламен Киров: Лозан Панов ще бъде удовлетворен, само ако той посочи главния прокурор

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 19 април 2019

Според разследването на Робърт Мълър няма координация между кампанията на Тръмп и Русия

Инвеститорите доволни от ниските данъци и заплати България става 12-та в света по производство на коли, ако “Фолксваген” направи завод

Сани Жекова слиза от сноуборда

Туба Бююкюстюн не се отказва от актьорството Този сезон обаче няма да се снима в сериали

Куриери докладват на НАП онлайн търговците

Най-мащабното бизнес събитие у нас стартира с 20% ръст на изложбените площи

73-ото издание на Международния технически панаир в Пловдив се откроява със своите мащаби и  20%  ръст на изложбените площи, които го превръщат в най-мащабното бизнес събитие у нас и един от най-авторитетните делови форуми в Югоизточна Европа.

Над 600 компании представят технологии, машини и авангардни решения за индустрията и бита, а в голямата среща на бизнеса участват производители и търговци от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, машиностроенето, строителството, химическата промишленост, водния сектор, транспорта и автосервизното оборудване, автомобилната индустрия.  В почти всички сектори се отбелязват стабилизиране и подем.

Най-значими са те в базисни отрасли, като строителството и машиностроенето, затова изложбите  „Стройтех“ и „Машиностроене“ се очертават като лидерите на”Есен 2017”. Най-престижната технологична среща на Балканите отново впечатлява с чудесата на ХХІ век, а експозициите показват иновации в над 100 бранша на икономиката – от сложна техника за заводите до домашни смарт уреди, от малкия робот, заместващ човека, до огромните  машини.

Най-старото търговско изложение у нас вече е с преформатиран облик, ориентиран към индустрията на бъдещото. Пловдивският панаир стана демонстрационен център на високи технологии и нови модели за бизнес и дава възможност за по-ярка изява на фирми, работещи в сферата на  роботиката, автоматизацията, „умните“ продукти и услуги, дигитализацията, комуникациите, 3D и други перспективни направления на Четвъртата индустриална революция.

Техническият панаир в Пловдив вече е контактна зона на виртуалния и реалния свят, които все повече се сближават  заради бързото навлизане на супертехнологии и показва техния потенциал за предприемачество и бизнес, за обучение и забавления. „Есен 2017”  представя големия обрат в начина на производство и начина на живот.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. През 2007 година, фирмите изложители бяха 3000 хиляди. Сега са пет пъти по малко.

  2. През 2007 статистиката сочи , че 3659 изложители от 48 държави са заявили участие ,а българските са 1340 , само чуждестранните компании са 2319, къдеееее бяхме, и къде сме????

  3. ГОГО ,КАТО ПЛАЧЕШ ЗА ОНАЗИ ГОДИНА , ЗАЩО НЕ НАПИШЕШ КАКВИ БЯХА ОБОРОТИТЕ И ПЕЧАЛБИТЕ.И КАКВИ БЯХА ФИРМИТЕ ??НАЛИ ЗНАЕШ , ЧЕ ЗАЙЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН .

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.