Най-младият участник във „Фермата“ плаче за мама и тати

Оказа се, че участието в риалитито „Фермата“ е най-дългият период, в който емигрантът в Америка Калоян се е разделял с родителите си. И макар че прекарва дните в стопанството, учейки нови занаяти и опознавайки традициите и обичаите на родината си, липсата на майка му и баща му вече сериозно му се отразява.

kaloian-plache

В емоционален разговор с бесарабската българка Лилия, най-младият участник в шоуто призна, че му е тежко и иска да си тръгне. „Не може, обещал си на Данчо Йовчев, той ще те гледа. И аз съм обещала много неща и ще трябва да се справим. Ти не си се сблъсквал с такива неща, но това е идеята – да се преборим, да израснем. Не може да е лесно по пътя нагоре“, опита се да го окуражи Лилия.

Калоян сподели тъгата по родителите си и във видеодневниците. „Никога не съм прекарвал толкова време разделен от майка и татко. Почти през целия ми живот сме били заедно, всички трудности сме ги минали заедно“, плачейки заяви Калоян. След което обаче допълни, че ще трябва да се справи и не бива да се отказва. „Знам, че ако се откажа, те няма да са щастливи. Не са ме учили да се отказвам, затова ще се боря докрай“, завърши емоционалния си монолог Калоян.

Коментари

Задължително поле