Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 юни 2019

Терористична заплаха вдигна на крак полицията в Брюксел, българският посланик предупреди колегите си да отбягват центъра на града

Разширяваме двойно ГКПП „Калотина” (обзор) Новите инвеститори гледат за колко време тировете стигат до границата

Доставят ново кухненско оборудване на патронажа в Елена

Общо 21 години затвор за извършители на грабеж с убийство на таксиджия в Николаево Апелативният съд във Велико Търново увеличи присъдата на единия от извършителите

Партиите пак не се разбраха за субсидиите (обзор) Социалистите обявиха, че нямат пари и дълга им ще бъде удържан от следващи траншове

Откриха тялото на 16-годишното момче, което изчезна във водите на река Дунав

Финансово стимулиране за новородено дете скара съветниците в Попово

Създават дежурен център по катастрофите До 20 дни стават ясни правилата за работа на поредната структура за безопасност на пътя

Велико Търново даде старт на национална дискусия за 140-годишнината на българска дипломация

Облагане при проектиране на нов завод

БЕХ не прие оставката на шефа на НЕК

Чешките синдикати: Автомобили на „Шкода“ ще се произвеждат или в България, или в Турция

Тръмп: Евентуална война с Иран няма да продължи дълго

Откриха екстази и марихуана у земеделец Трима мъже са задържани с наркотици в Търговище

Най-новият български евродепутат: Първото нещо, което интересува хората, е каква заплата ще получавам

Бил съм щастлив с моята учителска заплата повече от 20 години. Парите не са основният приоритет за мен. Това каза пред БТВ Асим Адемов, който ще влезе като евродепутат на мястото на Мария Габриел – номинирана за еврокомисар.

„Не е за учудване, че първото нещо, което ги интересува хората, е какви заплати получават евродепутатите, но когато човек превръща парите в самоцел, те не му носят щастие”, убеден е Адемов.

Той казва, че училището и децата със сигурност ще му липсват и че рано или късно учителската професия отново го чака.

Най-новият ни евродепутат е роден в с. Дъбница. Дваесет години той преподава в училище български език и литература, 3 години е бил директор на училището в гърменското село Долно Дряново.

През 2013 г. е уволнен като директор веднага след смяната на властта, като за това съзрял намесата на местен депутат, а допреди няколко месеца беше зам.-областен управител в Благоевград.

Адемов изтъква, че има прекрасно семейство – съпруга, която винаги го е подкрепяла, и две деца. Дъщеря му е омъжена и живее в чужбина, а синът му е футболист.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.