Най-тихият син на Пит и Джоли се отказа от фамилията си

Пакс Тиен вече е Embtto.

Деца и родители

Ще се изявява като художник под псевдонима Embtto

За Пакс Тиен Джоли-Пит не се знае почти нищо, освен че е едно от осиновените деца на прочутата артистична бивша двойка. Анджелина казва, че наследникът обича да готви и да си стои у дома, но какво е причинило такава скромност, не е ясно на никого. Той не се вижда често на семейни снимки и има много малко информация за него. Дори Мадокс, който е далеч от дома, предизвиква по-често вниманието на репортерите.

Наскоро обаче в пресата се появи информация и за Пакс. Оказва се, че средният син на Анджелина Джоли и Брад Пит е станал художник. Още по-интересно е това, което съобщава таблоидът Page Six - че Пакс е решил да се откаже от знаменитата си фамилия. 19-годишният младеж вече ще се изявява под псевдоним, защото на иска да бъде известен заради родителите си. Сега той започва кариерата си под името Embtto.

Съвсем скоро той ще участва в художествена изложба в Тел Авив, а творенията му ще види целият свят. Засега няма налични снимки на неговите творби, цените им също се държат в тайна. Известно е само, че използва смесена техника. Амбициозният художник съчетава цифрови и традиционни формати за рисуване. Също така обича абстракциите.

Пакс не е първото звездно дете, което се пробва в изкуството под псевдоним. Преди няколко години синът на Мадона и Гай Ричи - Роко, вече постла червения килим за себе си в тази област. Той продава картините си за десетки хиляди долари и работи под псевдонима Ред. Но ако Роко не се крие много от пресата, то Пакс е съвсем различен. Той просто не може да бъде приписан към звездните наследници, които използват имената на известните си родители или техните връзки, за да изградят кариера.

Синът на Мадона и Гай Ричи - Роко, също работи под псевдоним.

Пакс се опитва да остане на заден план и да не привлича вниманието на пресата през всичките съзнателни години от живота си. След като завършва колеж, поради тази причина той дори не отива на дипломирането си. И ако по-рано дълго време не можеше да приеме Анджелина като майка (тя го осинови без собственото му съгласие и го отведе в Америка), по-късно стана неин верен защитник. Той не пускаше ръката є на светски събития, подчиняваше се и я подкрепяше във всичко и дори взе нейна страна в развода є с Пит - отказа се от баща си и лично свидетелства срещу него в съда. В по-зряла възраст той също не иска да напусне майка си, не отива в друга страна, за да учи, винаги е близо до нея на работа. На снимачната площадка на филма “Без кръв” миналото лято, на който Анджелина Джоли е режисьор, той е неин асистент. Сега обаче е дошло време да поеме по самостоятелен път.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица