100 декара от сметището край село Цалапица горят

Премиерът Борисов в Болярово: Докато другите говорят за диверсификация, ние я правим (СНИМКИ и ВИДЕО)

Компании изтеглят капитали от страната Чуждестранните инвестиции са отрицателни

В ДАНС се проведе среща във връзка с предоставяне на информация по искане на главния прокурор

Дистанционна специалност обмислят за джипитата През есента започва изграждане на национална педиатрия

Изяли сме 12 000 тона мед от трети страни

Евакуираха Айфеловата кула, след като бе забелязан мъж, катерещ се по нея

Деми Роуз като гръцка богиня (СНИМКИ)

Намериха тялото на 68-годишен мъж в Кърджалийско

Наказанието на Кобрата – 6 месеца без лиценз и 2500 долара глоба

Кубрат Пулев ще остане без лиценз за 6 месеца и ще трябва да заплати глоба от 2500 долара. Това реши спортната комисия на щата Калифорния с пълно единодушие на първото си заседание след изслушването на българския боксьор. Противно на очакванията органът взе решението по бързата процедура, въпреки че имаше на разположение срок от 48 дни.
Така Пулев ще може отново да кандидатства за боксов лиценз в Слънчевия щат на 23 септември като трябва задължително да се яви в Калифорния, а не в някой от другите щати. Вратичка може да му позволи да го направи и по-рано – ако представи доказателства за успешно преминат обучителен курс във връзка със сексуални посегателства. Ако Кобрата не изпълни условията, наказанието му автоматично става 12-месечно, а при нови подобри прояви ще получи доживотна забрана да се боксира в Калифорния.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (7)

  1. Да я беше обърнал,тя да се наведе и Кубрат да я целуне по д–ето. По-ефектно щеше да е. А тия 2500 долара ….. Не ми се пише повече за хорски про-стотии!

  2. Не знам дали му се е разминало, защото това му наказание е от спортната комисия. Което според мен не означава, че онази репортерка няма да си го съди за обезщетение за отнетата чест.

  3. Няма защо да нападаме българина и все да оправдаваме мръсните похвати. Ако е така в САЩ, значи ли че и на Балканите трябва да им ближем задниците заради техните схващания и разбирания за морала? Плюс това очевидно стана за всички, че журналистката и адвокатката й, стръвно търсят финансова изгода и то от човек, който честно с пот труд и много изяден бой си е спечелил парите. Хайде, стига ! Вместо да сме горди, че един българин стига толкова високо и всички чуват чрез него още нещо за утрепаната ни от политиците Родина, ние вземаме страната на онази неизвестна до вчера журналистическа проститутка.

    1. Те не са го подкарали за пари още. Тоя още не е разбрал къде се намира. Това е проклето място. За пари са готови на всякаква мерзост.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.