Саудитският престолонаследник обвинява Иран за нападенията в Оманския залив

Горещо време днес, температурите скачат до 34 градуса

България празнува Деня на йога

Днес е Петдесетница

Конгресът на БСП решава дали да бъде приета оставката на Корнелия Нинова

Дебели ли са зодиите?

На 16 юни 2019 да почерпят

Жена е в тежко състояние след катастрофа на столичния бул. „Възкресение“

1969 – годината, която промени света (ИНФОГРАФИКА)

„Ню Йорк Таймс“: САЩ са участвали в кибератаки срещу електроснабдителната мрежа на Русия

Блудницата Теодора – императрицата на Византия

Иран и ЕС са обсъдили ядрената програма на Техеран

Почти сигурното назначение на Лампард се бави заради компенсация от 4 милиона паунда

Пороен дъжд е наводнил улици в Благоевград

Новооткрити артефакти показаха на изложба в Ахтопол Черноморска библиотека е създадена в музея „История на котвата“ в града

Намаляват просрочените задължения на община Велико Търново към първото тримесечие

Намаляват просрочените задължения на Община Велико Търново, като към 31 март 2017 г. те са в размер на 2 124 940 лв. Просрочените вземания – 918 464, също намаляват, отчете пред общинските съветници от Постоянната комисия по устройство на територията, транспорт и паркиране в сряда главният счетоводител в дирекция „Бюджет и финанси” Даниела Данчева.

През отчетения период за закупуване на кухненско оборудване за Детска ясла „Слънце” са инвестирани 20 710 лв., за разширение на Мултимедийния посетителски цетър „Царевград Търнов” – 23 880 лв., бил е закупен автомобил за нуждите на Центъра за социална рехабилитация и интеграция „Бойчо Войвода” за 36 200 лв. Друга част от промените по Инвестиционната програма към 31 март касаят Превантивно информационният център, СУ „Вела Благоева”, ОУ „Димитър Благоев” и ДГ „Рада Войвода”.

За първото тримесечие на годината 30 938 лв. са събрани от туристически данък във Велико Търново. Приходът от налога на пътните превозни средства към тримесечието пък е 536 664 лв. Към 31 март приходът от такса битови отпадъци в общината е в размер на 2 106 017 лв.

По данни, включени в отчета за касово изпълнение на бюджета на Община Велико Търново, към първото тримесечие на календарната година, събраните налози от недвижими имоти възлизат на 1 810 461 лв.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.