Шофьори без книжка излизат на пътя Разрешават на кандидат-водачите да карат с придружител

Проф. Плочев: Не знам кой ми е началникът, не се чувствам виновен

Мъж се барикадира в къща в тополовградското село Орешник

В Южна Франция бяха арестувани трима души, заподозрени в съучастие в атентатите в Каталуния през август 2017 г.

Вижте какво ще решава Министерският съвет утре, 21 февруари 2018 г.

Цветан Цветанов: С „Обединени патриоти“ сме единодушни за оставката на Валери Жаблянов

Чавдар Златев е новият член на УС на Fibank

Общо 37 години затвор за обвинените в убийството на Николай Радев от Дупница

Общинските съвети без лекари и юристи Декларации за несъвместимост ще се подават след следващите местни избори

Община Елена получи дарение от Швейцария за доброволното формирование

Таня Андреева: Скандалите в здравеопазването между министрите и управителите на НЗОК са по-скоро традиция, отколкото изключение

Мошеник отнесе глоба от €208 000 в Мюнхен

Четворен ръст на морбили в Европа И България е в тревожната статистика на СЗО

Десетки убити и ранени граждани на Русия и ОНД при сражение в Сирия

Столичната община съветва гражданите какво да правят при терористичен акт При взрив в метрото лягайте на пода, инструктират от "Московска 33"

Нападателят на възрастната жена в Бургас остава в ареста Жената ме гледаше лошо и ме притесняваше, изплака пред съда хулиганът

Нападателят на възрастната жена в Бургас- Живко Кючуков остава в ареста. Това решиха магистратите днес, след като гледаха мярката за неотклонение на Кючуков.

Пред съда Кючуков каза, че пенсионерката го притеснила, а пред адвоката си – че причината за нападението станал “лошият поглед” , с който го гледала. “Пиех хапчета за сън, няколко пъти съм лекуван. Много съжалявам за постъпката си, но малко се обидих на жената, гледаше ме и ме притесняваше. Моля ви пуснете ме и аз съм човек, искам вкъщи!”, каза 26 годишният хулитган пред съда.
Той пристигна в съдебната палата със засилена охрана, тъй като млади бургазлии се заканиха, че ще го причакат и ще го линчуват заради зверското нападение над пенсионерката.
Преди  дни инцидентът  потресе цяла България. Болният от шизофрения Кючуков седял на автобусна спирка. На една от седалките приседнала и пенсионерката- Виолета К., която се връщала от личния си лекар, а у дома я чакал болният и съпруг. Без никаква видима причина, Живко залочнал да крещи на жената да се маха, след което скочил и зверски я изритал. Моментът е запечатан от камерите на автобусната спирка.
Виолета К. е в болница и заяви, че се страхува от ново нападение, защото Кючуков живее наблизо, а и след инцидентът не бе задържан в ареста, а отведен в психиатрията, а после пуснат да си ходи у дома.
В петък обаче духовете отново се разбуниха, след новината от психиатричната експертиза, гласяща, че Живко бил вменяем по време на хулиганското си деяние. Въпреки че страда от шизофрения, щом към момента на деянието е бил вменяем- това означава, че ще бъде съден, обясниха тогава юристи. Часове по късно Кючуков бе задържан повторно, а в събота доведен в съда.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. Пуснете го да се премести в софия… Дайте му квартира на дондуков!

Отговорете