Нападение с брадва заради паркомясто

Нападателят е задържан

Истински екшън се разиграл на еднопосочна улица в Равда посред бял ден. Два автомобила се озовали един срещу друг в търсене на паркомясто.

Свидетели на случката разказват, че шофьор на бял джип, който е местен жител, излязъл от автомобила и нападнал водач от София, който тръгнал на плаж. Всичко се разиграло пред очите на жената и децата на столичанина.

Местният жител първо извадил брадва, с която опитал да удари летовника, но след като не успял, я хвърлил по него. Последвали удари с юмруци и ритници, а след това шофьорът на джипа извадил и бухалка, с която започнал да налага автомобила. В боя се включили и познати на местния шофьор.

На мястото на инцидента била извикана полиция, която започнала разследване по случая. Пострадалият столичанин е с травми по главата, тялото и гърба. Криминалистите са арестували нападателя.

Шефът на полицейското управление в Слънчев бряг Живко Даскалов съобщи пред “Труд”, че е образувано досъдебно производство. По думите му са установени свидетелите и участниците в скандала.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право