Владислав Горанов за хакерската атака: Ако нямаше нито една електронна услуга на НАП, днес нямаше да имаме този казус

Спецсъдът оправда кмета на Батак

Кога имаме право на обезщетения за безработица

Сграда се срути в Мумбай, четирима души са загинали (СНИМКИ+ВИДЕО)

Пуснаха нов самолет с 6 маршрута от и за Варна

Регистриран е първи случай на морбили в Старозагорско

Експертен център по муковисцидоза заработи в УМБАЛ „Св. Марина“ 40 лекари от различни специалности ще консултират пациенти с рядкото заболяване

Столичната полиция издирва 74-годишна жена

Окръжният съд в Търново е изпълнил препоръките по одитния ангажимент за даване на увереност

Руски туристки намериха писмо в бутилка

Никол Шерцингер – изкусителна сирена в бяло

Пиян катастрофира с АТВ

Морска изложба привлича десетки посетители

Румен Петков: Изтичащият мандат е най-голямата катастрофа за левицата от Освобождението

Росен Бъчваров, говорител на НАП: Изтеклите данни са на малко над 5 млн. души

Наплив на кандидати да учат в Икономическия университет Медийна специалност оглави листата на най-желаните

Наплив на кандидат-студенти отчете Икономическият университет във Варна, след като излезе класирането и започна записването на новоприетите. Още по време на ранния прием са били заети 52% от квотата за държавна поръчка за образователно-квалификационна степен „бакалавър“, а желаeщите да учат в най-старото българско висше търговско училище са се оказали значително повече от определения брой места. Най-желаната специалност за следващата учебна година е създадената преди 2 години „Дигитални медии и ПР“. По традиция силен интерес има и към „Маркетинг“, „Счетоводство и финанси“, „Счетоводство и одит“ и „Туризъм“. За място в най-предпочитаните специалности са се конкурирали повече от трима кандидати, като минималният бал е надхвърлил 22, уточниха от ИУ. Оттам допълниха, че в листата на атрактивните специалности са и две с преподаване на английски език – „Международен бизнес“ и „Счетоводство“. Последната е акредитирана от най-голямата в света професионална организация в областта на управленското счетоводство CIMA (Charted Institute of Management Accountants) и от водещата международна професионална организация в областта на финансовото счетоводство ACCA (Association of Charted Certified Accountants), уточниха от ИУ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.