Напълно обновеният „Практикер“ на Цариградско шосе отвори врати

Столичният хипермаркет посреща клиентите си на по-голяма площ, с разширен асортимент и нови визия и концепция

На 9 май бе официалното откриване на напълно обновения столичен хипермаркет за дома и градината „Практикер“ на Цариградско шосе.

„Това е най-хубавият, най-големият и най-екологичен хипермаркет Практикер, защото го направихме и доста енергоспестяващ. За по-малко от шест месеца, от онази тъмна, схлупена и подобна на склад сграда успяхме да постигнем този светъл и модерен вид на магазина.”, каза г-н Тодор Белчев, председател на съвета на директорите на „Видеолукс Холдинг”, по време на церемонията за откриването.

Обновеният хипермаркет отново отваря врати за своите клиенти в изцяло реконструирана и модернизирана сграда, разширена с близо 3500 кв. м. Общата търговска площ става повече от 7800 кв. м., а резултатът е светъл, просторен и приветлив хипермаркет, с нова по-функционална подредба и организация, която помага на потребителите лесно да разгледат и да открият това, което им е необходимо.

„Практикер“ – Цариградско шосе отваря със значително по-богат асортимент - над 50 хил. продукта за създаването и подобряването на дома и градината. На достъпни цени, клиентите ще могат да закупят продукти на водещи световни и български производители за строителството, обзавеждането и ремонта. Хипермаркетът е добре зареден и с разнообразие от артикули в по-високия клас. Изградено е ново подземно ниво, което осигурява допълнителни складови площи към търговския обект. Новата услуга, която „Практикер“ ще предложи е 3D проектиране на кухни. Потребителите ще могат да се възползват и от вече познатите услуги като 3D проектиране на бани, рязане и кантиране на плоскости, тониране на бои, транспорт на закупени стоки, покупки на изплащане, застраховка „Удължена гаранция“ на продуктите и безплатен паркинг с 280 паркоместа. За доброто обслужване и професионална консултация на клиентите ще се грижат над 140 служители.

Само за „Практикер“ – Цариградско шосе са подготвени изключително атрактивни оферти. За периода на откриването, клиентите ще могат да се възползват и от безплатна доставка в рамките на град София, както и от изплащане на вноски без оскъпяване за избрани продукти.

По повод откриването „Практикер“ изгражда и оборудва спортна площадка в ж.к. „Дружба“, намираща се в междублоково пространство, недалеч от обновения хипермаркет. Спортната площадка, предвидена за мини футбол, баскетбол и хандбал, е подарък от компанията за жителите на района и ще бъде готова и отворена за ползване съвсем скоро. В допълнение, компанията прави и улица покрай магазина, която дава още един излаз на бул. Цариградско шосе за жителите на ж.к. „Дружба“.

Обновеният „Практикер“ отвори врати на познатия удобен и комуникативен адрес – бул. Цариградско шосе № 323. В приятна обстановка, клиентите ще получат професионална консултация и ще могат бързо и лесно, на едно място, да намерят всичко, от което се нуждаят, за да направят дома, терасата и градината си по-красиви, уютни и комфортни. Реконструкцията на „Практикер“ - Цариградско шосе е част от дългосрочна стратегия за обновяване и модернизиране на всички хипермаркети от веригата. Реализацията на проекта е дело на строителната фирма Микс - Констръкшън ООД.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес