Испанският премиер отхвърли призива на лидера на Каталуния за диалог

Дмитрий Медведев: Газопроводът „Турски поток“ е изгоден за цяла Европа

Полицаи обискираха дома на кмета на Несебър Цял ден в града се провежда специализираната акция

Пламна известен ресторант в София

Патриарх Неофит стана Почетен гражданин на Перник

Опашка от тирове на „Капитан Андреево“

Борис Джонсън обяви, че няма да преговаря за отсрочка на Брекзит

EK призова Лондон да обясни „възможно най-скоро“ какво планира за Брекзит

Графа заведе семейството си в Египет (СНИМКИ)

5-метрова вълна заля село в Сибир след скъсване на язовирна стена (ВИДЕО) Към момента жертвите на тежкия инцидент са 15

Британските депутати принудиха Борис Джонсън да иска от ЕС отсрочка за Брекзит

Вицепрезидентът разговаря с ръководителите на Съвета на Европа и на неговата Парламентарна асамблея

Баскетболен празник “Играй с Везенков!” в Ботевград

Напълно подкрепям европейския път на страната

„Упрaвлявaщите твърдят, че aко зaгубят изборите, Бългaрия ще зaгуби европейския си път. Аз напълно подкрепям европейския път на страната. Но този, по който ни водят сегa, е пътят, по който нaшите децa зaминaвaт зa Европa. По него вече не идвaт инвестиции, идвaт сaмо еврофондове, които обслужвaт фирмите около влaсттa“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП , ген. Румен Радев пред препълнения драматичен театър в Монтана.

Той бе категоричен, че европейският път на управляващите ще замества заминалите ни деца с бежанци. „Не подкрепям подобна политика“, категоричен бе ген. Румен Радев. Според него България има нужда от президент, който да работи за бъдещето на страната, за да може „децaтa ни дa се върнaт у нaс не зaщото така сме им кaзaли, a зaщото те тaкa сa пожелaли“. Генералът обяви, че, ако бъде избран за поста на „Дондуков“ 2, ще бъде силен, инициaтивен и отговорен президент. „Тaкa съм свикнaл, зaщото през целия ми живот в моятa рaботa съм носил отговорност, и то зa животa нa хорaтa“, каза още Радев.

Той посети вчера Вършец и Бойчиновци, като успя да се срещне и с членове на управителния и контролния съвет на Централния кооперативен съюз във Вършец. Радев изслуша проблемите на работещите и направи тъжната прогноза, че заради споразумението за свободна търговия с Канада, което управляващите подкрепиха преди дни, проблемите в сектора ще продължат да се задълбочават и ще доведат до изчезване на стопанства из цялата страна.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. Кой те пита бе Руменчо. Правото на самоопределение ни е отнето след смъртта на цар Борис III. При разрушена енергетика, систематично и целенаправленно унищожени фабрики и заводи, при отсъствие на производство и пазари, ти какво на луди ли ни правиш. България от отдавна е седнала на еврофондовската игла и правите каквото ви каже Брюксел. Ще върнеш българите, ти луд ли си. Защо Турция не си върна 4 000 000 до миграционната вълна и то че там са къде, къде в икономиката. Как ще върнеш салянина от Чепърляне или Подгумер, работника от Троян или Габрово. Те са на друга планета. Вие трябваше да спасявате народа когато му беше времето. Като го направиха чехи, унгарци, поляки, хървати. Но вашата алчност като бумеранг ще ви се върне във вид на цигани, вахабити, гейове и педераси и нека те да ви създават мултикултура, неолиберализъм, реформаторство и всички нови достижения на съвременната сифилизация.

  2. Дяволко е прав, но някак си на моменти много песимистичен:( Разбира се,че могат да се върнат Българи и по-важното е, да не се създват условия за прогонването им, което продължава вече 26 г. Най-отговорно можем да кажем, че не всеки иска да емигрира, а и не от всеки става емигрант..но като немаш препитание в собствената си страна, взимаш тоягата и заминаваш..Та какъв е плана на Руменчо за работа и връщане на диаспорците? Преди години плевко-президант каза, че има подобна програма или ще има, но после си замълча и видяхме друг вид на “програмата“ – “внасяне“на хиляди друговерци, чуждоземци и пр. индивиди. Как Румко ще пази Българската граница от чуждите нахлувания? Ето напр. ние искаме лятото да отидем до Русия при френдове за 7-10 дни:) Оказа се, че е станало по-трудно даже от времето на соца. Трябва освен приглашение, още други 10 документи да подадем, да ни проучат, да проучат и таварищите ни и изобщо трудно..Кога за влизане в България от жители на някои държави ще има такива изисквания? За стандарта и високата безработицата ще говорим после:)

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.