Общопрактикуващите лекари готвят национален протест

Музиканти от БНР на протест за по-високо финансиране

Димитър Манолов, КТ Подкрепа: Бизнесът плаща по-малко данъци от работниците

263 мигранти са спасени край бреговете на Либия

Шефът на спецпрокуратурата за публичния арест на Иванчева: Такъв е законът, извадихме лош късмет

“Газпром” планира да изгради край Балтийско море завод за 20 млрд. долара

Жители на общините Гулянци и Никопол протестират срещу разбит път

Какво е да си професионален слуга на народа?

Първанов: Различията между президента и кабинета се преекспонират

Откриха 30-годишен мъж с огнестрелна рана в главата в Бургас Пострадалият е настанен в болница с опасност за живота

ИДИЛ заплаши, че ще напада изборни секции на парламентарния вот в Ирак

Ангел Кунчев: Около 15-25% от децата у нас са с наднормено тегло

Ремонт на пътния възел при Околовръстното и бул. „България“

С опасност за живота е блъснатата от автобус възрастна жена в Пазарджик

Здравните министри от ЕС се събират на неформално заседание в НДК

НАП-Пловдив пресече опит за внос на 13 тона месо с изтекъл срок на годност Над 66 000 проверки за 10 месеца е извършило звеното „Фискален контрол”

Звеното „Фискален контрол“ към НАП – Пловдив пресече опит за внос на близо 13 тона месни продукти с изтекъл срок на годност. Това е станало при извършена проверка на територията на месопреработвателно предприятие в Хасковска област – в пломбиран на ГКПП „Дунав мост 2“ камион с месо органите по приходите са констатирали, че част от стоката намираща се вътре в кашоните е с етикети с изтекъл срок на годност.

При последвала проверка на съдържанието на всички прилежащи кашони с месни продукти, в това число 12 835 кг кайма – свинска и телешка, и свински гулаш са констатирали несъответствия между придружаващите документи и стикерите върху опаковките. Служителите на „Фискален контрол“ чрез Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки са изискали съдействие от органите на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) и Икономическа полиция. След извършената съвместна физическа проверка са установили негодността на стоката и невярно съдържание на придружаващите документи. Органите на БАБХ са наложили забрана върху стоката и са издали разпореждане за унищожаване, чрез изгаряне.

За 10-те месеца от началото на 2017 г. фискалните агенти на сектор „Оперативни дейности“ в Пловдив са извършили 52 608 проверки на фискални пунктове и 14 099 проверки на местата за разтоварване на транспортните средства. В резултат на извършените контролни действия са съставени 249 акта за нарушения и са издадени 240 наказателни постановления, като общата стойност на наложените санкции е 277 700 лв.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.