Тристранката не подкрепя законопроекта за личната помощ на Мая Манолова

Почетоха рождението на Апостола на мястото, където се предполага, че е погребан

Внезапен дъжд в Кавала, реки по улиците и изкоренени дървета (СНИМКИ)

Шуменци се поклониха пред Апостола, честваха и 140 г. свобода

Горяща кола спря движението на трамваи 1, 6 и 7 в центъра на столицата

Григор почива до август

„Левски“ и гнилата ябълка

Шефът на АПИ: Тол системата може да обхване и общинските пътища

Пуснаха пешеходен надлез в квартал „Аспарухово“ Съоръжението е с дължина 84 м и има подово отопление срещу обледяване

Балканджии спретнаха пъстър празник на шарената черга

Изведените от пещерата в Тайланд момчета: Спасението ни е чудо (СНИМКИ И ВИДЕО)

Валентин Радев: От утре се възстановява умъртвяването на животни в огнищата на зараза

Мощи на светец от Америка ще закрилят Северозапада Митрополитите на Аляска и Видинската епархия осветиха икона на свети Герман в Монтана

Премиерът освободи зам.-министър Цветан Димитров Борисов разпореди на Порожанов да уволни още трима висши чиновници в земеделското министерство

Съдът отказа да спре евтаназирането на животни в Странджанско

НАП-Пловдив пресече опит за внос на 13 тона месо с изтекъл срок на годност Над 66 000 проверки за 10 месеца е извършило звеното „Фискален контрол”

Звеното „Фискален контрол“ към НАП – Пловдив пресече опит за внос на близо 13 тона месни продукти с изтекъл срок на годност. Това е станало при извършена проверка на територията на месопреработвателно предприятие в Хасковска област – в пломбиран на ГКПП „Дунав мост 2“ камион с месо органите по приходите са констатирали, че част от стоката намираща се вътре в кашоните е с етикети с изтекъл срок на годност.

При последвала проверка на съдържанието на всички прилежащи кашони с месни продукти, в това число 12 835 кг кайма – свинска и телешка, и свински гулаш са констатирали несъответствия между придружаващите документи и стикерите върху опаковките. Служителите на „Фискален контрол“ чрез Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки са изискали съдействие от органите на Българската агенция по безопасност на храните (БАБХ) и Икономическа полиция. След извършената съвместна физическа проверка са установили негодността на стоката и невярно съдържание на придружаващите документи. Органите на БАБХ са наложили забрана върху стоката и са издали разпореждане за унищожаване, чрез изгаряне.

За 10-те месеца от началото на 2017 г. фискалните агенти на сектор „Оперативни дейности“ в Пловдив са извършили 52 608 проверки на фискални пунктове и 14 099 проверки на местата за разтоварване на транспортните средства. В резултат на извършените контролни действия са съставени 249 акта за нарушения и са издадени 240 наказателни постановления, като общата стойност на наложените санкции е 277 700 лв.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.