НАП-Пловдив продава на търг имоти в Слънчев бряг и Пампорово

НАП

Имоти в курортите Пампорово и Слънчев бряг на търг с тайно наддаване предлага дирекция "Събиране" към НАП-Пловдив. Най-апетитният хапка сред тях е напълно завършен луксозен тристаен апартамент от 112 кв. метра с две тераси, два санитарни възела и камина с водна риза, който е част от хотелски комплекс в Пампорово, а първоначалната му цена е 127 270 лв.

От 112 780 лв. пък ще стартира наддаването за покрит басейн с площ от 206 кв.метра, който е самостоятелна сграда към същия хотел в зимния курорт, но досега не е въвеждан в експлоатация. В курорта Пампорово публичните изпълнители са възбранили поземлен имот, чийто собственик не обслужва задълженията си към бюджета. Стартиралата публична продан е за блок Б от недовършен хотелски комплекс и е насрочена за 23 март с първоначална цена от 6,365 млн.лв. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20 % от първоначално обявената цена.

В курорта Слънчев бряг на търг се предлагат два апартамента в сутерена на хотелска сграда - двустаен с площ от 46 кв.метра и едностоен от 42 кв.метра. Помещенията са в готов за експлоатация вид, а търгът за тях с тайно наддавен ще се проведе на 30 март. Чрез тайно наддаване от отдел "Държавни вземания" към НАП-Пловдив за продан са обявени и 7 апартамента в различни зони на града под тепетата. Те са отнети в полза на държавата от Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони