Народна песен разплака всички в „Гласът на България“

Разтърсващо изпълнение на народна песен разплака публика и треньори в „Гласът на България“. Пирина Христова и Антон Гюров подеха „Зайди, зайди“ и всички в залата скочиха на крака досущ като при изпълнението на националния химн. „Трябва да мислите как да предадете емоцията от тази прекрасна песен на хората и всички да се разплачем, защото това е идеята“, посъветва Лечев Антон и Пирина по време на репетициите. Хубавицата от Батановци и синеокият ром от Средец го послушаха и се раздадоха така, че не оставиха нито едно сухо око в залата.

„Това бе истински музикален българо-космически сблъсък! Видимо докоснахте всички ни, но една нотка мекота в повече имаше при Антон“, каза Камелия. „Беше велико, накарахте ни да се почувстваме горди, че сме българи!“, развълнувано добави Михаела Филева. Графа продължи патриотичната линия в коментарите: „България има нужда от обединение, от изкореняване на омразата. Това, което вие направихте, е любов.“

Разтреперан от вълнение, Лечев избра към нокаутите в шоуто да продължи Антон. „Ти си човекът, който запявайки, стигна до сърцето ми!“, откровен бе рокаджията в журито. Лечев не можа да пребори емоцията и сълзите му рукнаха, а останалите треньори го заклещиха в дружеска прегръдка, за да се успокои.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл