Франция говори за Здравка Евтимова

Започва обработката срещу комари в София

Новакът „Царско село“ представи каре нови

Караянчева в Баку: Пристъпваме към ротационното председателство ПАЧИС с чувство на висока отговорност

Окръжен съд – Бургас присъди 10 месеца затвор за наркотици Европейски съдии наблюдаваха процеса

Карлос Контрера с предложения за плана за Борисовата градина

Кредитното консултиране – една от най-динамично развиващите се услуги в България Интервю с Деян Василев, председател на Асоциацията на Кредитните Посредници в България и основател на Кредитланд

Бюджетна комисия прие на второ четене партийната субсидия да се намали на 1 лев на глас

Путин: Недопустимо е директорът да получава 10 пъти по-висока заплата от редовия работник

Емануела се разголи за реклама

Аржентина на мач от отпадане

Топлофикация – Перник осъди общината за просрочени задължения

„УМБАЛ-Бургас“ получи 510 пакета специални пелени за недоносени бебета

Сравниха Салах с Роналдо и Меси

Хакери атакуваха живата връзка с Путин "Росстелеком": Отразихме две мощни DDoS-атаки

Народният представител от ГЕРБ – Видин Владимир Тошев поздрави учителите и учениците от СУ „Цар Симеон Велики”

Народният представител от ГЕРБ – Видин Владимир Тошев поздрави учителите и учениците от СУ „Цар Симеон Велики” по повод 135 годишнината на училището. В поздравителния адрес Владимир Тошев благодари на бившите и настоящи учители на най-старата видинска гимназия за това, че възпитават активни и пълноценни млади хора. „135 години Видинската гимназия е храм на просветата и заслужено е една от емблемите на Видин. В празничния ден се обръщам към всички учители и служители, дали част от своя професионализъм през годините, за да бъде СУ„ Цар Симеон Велики” еталон за модерно и качествено образование. Заедно с Вас се гордея с многобройните отличия, завоювани от възпитаниците на Видинската гимназия и искам да Ви уверя, че ще подкрепям всички Ваши градивни инициативи” се казва още в поздравителния адрес. Народният представител от ГЕРБ-Видин пожела на учителите и възпитаниците на СУ „ Цар Симеон Велики” да бъдат все така успешни, дръзновени и упорити.

Снимка: Пресцентър на ГЕРБ
Снимка: Пресцентър на ГЕРБ

Гости на тържественото отбелязване на годишнината бяха кметът на община Видин Огнян Ценков, областният управител Албена Георгиева, бивши учители и ученици на СУ “Цар Симеон Велики”. На централния видински площад „Бдинци” ученици от гимназията направиха флаш моб. Децата се подредиха в композиция, показваща контурите на училищната сграда и изписаха „135”. В небето на Видин бяха пуснати стотици балони с цветовете на българското знаме.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.