„Паркинги и гаражи” в Търново с най-голяма печалба за тримесечието Следват го „Обредни дейности” и Онкодиспансера

Иконописец изографисва човешки тела 32-годишният Пламен Русев от Велико Търново се слави като един от най-добрите татуисти

Десетки се изкачиха до Копитото в памет на Боян Петров

Станишев: Успехът на срещата в София са поетите инвестиционни ангажименти към Западните Балкани

Столична община: Всички показатели на питейната вода в София са в норма

НВУ домакинства европейската олимпиада по сигурност и отбрана

Каракачанов: Двойните стандарти на Запада са причината за недоверието на Балканите

Недостигът на кадри в Агенцията за борба с градушките продължава

Русия проваля брака на Батенберг с принцеса Виктория Пруска След абдикацията си князът се жени за певица и има две деца

„Ислямска държава“ напусна последния си анклав в Дамаск

Три нощи мият ларгото на Шумен

Българският „Пръстенът на нибелунга“ сътвори фурор в Балшой театър

Арбанаси се спаси от кърджалиите в Нощта на музеите

Откриха Лом в древни манускрипти от Оксфорд и Ватикана

Късното лягане води до депресия

Съдът решава в понеделник дали да отстрани кмета на Пловдив от длъжност

Иван Тотев

Окръжният съд в Пловдив ще разгледа на 16 януари (понеделник) от 13.30 часа искането на Софийска градска прокуратура за отстраняването на кмета на Община Пловдив Иван Тотев от длъжност по реда на чл. 69 от НПК.

Той е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по служба, от което са настъпили значителни вреди за общината в размер на 1 000 000 лв. и случаят е особено тежък – престъпление по чл. 282, ал.3, пр. 1 във вр. с ал. 2, пр.2 във вр. с ал.1 от НК.

Същевременно Окръжен съд-Пловдив прекрати производството по делото, образувано по реда на чл. 61 от НПК по постъпила жалба от защитника на обвиняемия Иван Тотев срещу постановлението на прокурор от Софийска градска прокуратура, с което му е определена мярка за неотклонение парична гаранция в размер на 20 000 лева. Причината за това е постъпилото заявление от Иван Тотев до съда, с което е оттеглил жалбата, подадена срещу определения му размер на паричната гаранция.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. И какво молим има да се решава тук? Щом е крал се изхвърля, отива в пандиза, конфискация на имуществото (то и без това е крадено) и опандизване на паразитите, с които е действал. То сам е бая трудно да окрадеш толкоз пареееечки:) Освен този има и мн други крадлювци и на по-високи места, които са научени да крадат и присвояват или приватизират. например междублоковите пространства т.е. градинките са наши и ние си ги взимаме:) и си строим на 10 см ново 8 етажно блокче. така ни обясни некой ”архитектин” и нема таквоз понятие ”междублоково пространство”

  2. Всички прекрасно знаем, че това не е практика, а изключение заради наближаващите избори и огромната нужда от повече пиар за келеша бойко и свинефермата му герб.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.