Наталия Кобилкина в ролята на майка

Сексоложката проговори за майчинството и отговорностите

Наталия Кобилкина роди своята първа рожба преди броени дни и за първи път сподели с какви емоции и трудности се сблъсква, "играейки" най-важната роля в живота си, тази на майка.

Сексоложката публикува снимка на вече порасналото й семейство, направена часове след като роди своя син и разказа за всички промени в живота й:

"Цялата Вселена спря за нас в една точка - в сините очи на нашия син. Имам усещане, че целия свят не какъвто беше преди. Просто го гледам и гушкам и се чувствам в една нирвана. Мисли спират и само преживяваш момент на безусловна любов и щастие.

Винаги съм си задавала въпрос: каква е тази огромна любов, която родители изпитват към децата? Какво му е толкова? Но наистина е несравнено чувство! Била съм много щастлива и преди да имам дете и никога не е било фикс идея. Но наистина толкова сме благодарна на Бог за този подарък.", признава тя.

"Не забелязваш нито че ставаш през нощи по 3 пъти, не усещаш умора от цялата грижа - просто искаш да давай и да даваш с любов. Ех че хубав живота!

P.s. Обаче и Татко ни е фантастичен! Мерси, че ми помага през нощи! Мъжете, не разделяйте нещата на мъжките и женски. Жените имат нужда от много повече помощ и любов след раждането) Пожелаваме много здраве на всички!", допълва Наталия.

Наталия роди момченце, което кръсти Филип. Наложило се вместо естественото раждане, което сексоложката предпочитала, да изродят сина й чрез цезарово сечение. Точната дата и час са избрани след като Наталия се консултира с астролози, за да може малкия Филип да бъде както лидер, така и артистична личност.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица