Натали Трифонова: Новото време

Натали Трифонова

Изглежда септември се превръща в май за водещата националната телевизия Би Ти Ви. На екрана изненадващо грейна красиво момиче - Натали Трифонова, и интернет пространството гръмна с въпроса: “Коя е тя?” Красавицата от Велико Търново ще замества опитната, но и много щастлива Станислава Цалова, която излиза в отпуск съвсем скоро, понеже очаква рожба.

Новото момиче на времето - Натали, изглежда като морски бриз в новините на Би Ти Ви. До този момент във вече 16-годишната си история националният лидер винаги е бягал от идеята да сложи в синоптичната прогноза водеща, която да изглежда магнетично. Дамите от прогнозата винаги са изглеждали тревожно уютни. Сякаш мама ти казва “моля те, вземи си горна дреха, не знаеш колко е студено навън “- има и загриженост, има и любов. След това към този матриархат добавиха любимеца на майките Емо Чолаков. С характерния си стремеж към позитивима мнозина бъркаха пожеланието му за добро време за факт и се случвало при минус двайсет градуса вместо да се усмихнеш - да се озъбиш.

И ето сега екранът грейна с нещо ново. Ако ти е кеф - гледаш, ако ти е кеф - слушаш. Натали е толкова елегантна, че спокойно можеш да видиш на картата дали бие градушка между Търговище и Шумен, докато тя е застанала точно отпред. Говори делово, но без тревога и без да преиграва, а това хем те информира, хем ти носи наслада.

Натали става част от екипа на Би Ти Ви след конкурс. Подава си документите.

“Зарадвах се, когато получих обаждане, че съм одобрена. Чувствам се прекрасно там! Хората са мили и винаги готови да ти помогнат. Отивам с удоволствие и усмивка на работа”, споделя тя пред репортер на “Труд”.

Натали Трифонова е уравновесена като зодията си - Везни. Тя е родена на 2 октомври и след по-малко от месец ще навърши 25 години. Родена е във Велико Търново, но от малка живее в София. Завършва 133 СОУ “А. С. Пушкин”, а след това продължава образованието си в УНСС със специалност “Бизнес информатика”.

Всички са очаквали от нея да стане лекар или поне да се реализира в професия, близка до медицината, но тя има свои различни планове. Боготвори своето семейство.

“Хората казват, че не можеш да избираш роднините си, но ако имам право на избор, бих избрала пак тях. Искам да благодаря на майка ми и на баба ми Маргарита - двете най-силни жени, които познавам. Благодарение на тях съм такава, каквато съм”, казва тя.

Макар и дебютант в Би ти Ви, Натали има достатъчно опит в телевизията, минала е през различни нива на професията. През последните 4 години е част от екипа на ТВ7. Започва като водеща на прогнозата за времето, а по-късно води две предавания. Първо “Градът”, а после и “Аз обичам новини” - шоу за музика, кино, изкуство и култура.

 

“Това бяха 4 незабравими години, в които срещнах страхотни хора”, разказва тя. ТВ7 обаче е история - преносно и буквално.

Често красивите момичета имат проблеми. Може би само един - завист. Но тя не смята, че това може да бъде проблем. Завистта си е завист, негативната сила се връща в душата на този, който я излъчва. Натали е убедена, че че красотата е дар и винаги помага. Не вярва в клишето, че красивите жени са глупави.

“Ние сме жени... родени сме да бъдем красиви. Никога не съм се чувствала подценявана заради външния ми вид. Вярвам, че умният човек веднага познава другия умен в стаята. Понякога са нужни само поглед и няколко думи. И изобщо животът не е състезание или конкурс за красота. За жената е важно да бъде най-красива в очите на любимия човек.”

И може би е най-хубаво да приключим тук с един цитат от нейната прогноза в петък сутрин. “Толкова за времето. Весели празници!”

Потомък на старопрестолен докторски род

Натали Трифонова е потомък на стара докторска фамилия от старопрестолния Велико Търново. Майка й е зъболекар, баба й е един от най-уважаваните педиатри във Велико Търново, а голяма част от роднините й също са се посветили на тази професия.

“И от мен се очакваше да поема по докторската пътека, но тръгнах в друга посока”, казва тя.

ЗА НЕЯ

Успява благодарение

на труда си

Какво мога да кажа за нея - скромна, красива, интелигентна. Натали произхожда от изключително семейство. Майка й е един от уважаваните дентални специалисти в България. Натали е чудесен пример за това, как една млада жена успява благодарение на труда, инвестиция в развитието си и на собствените си усилия.

Ива Екимова,

журналистка

Имаше

много идеи

Натали я познавам от ТВ 7, когато водеше предаването “Градът”. Беше добра професионалистка, справяше се прекрасно, а имаше и много идеи за още предавания.

Емил Кошлуков,

политолог, продуцент

Позитивизмът є

е безкраен

Сърдечна, усмихната и винаги във вихъра, Натали е от хората, които не спират да гледат позитивно на живота. Човек отдалеч може да я познае по усмивката. Упорита мечтателка и предава този заряд на хората около себе си. Имаме си нашите “лудости” и хубави спомени, които винаги ни карат да се усмихнем. Познаваме се вече повече от 10 години и е един от истинските приятели до мен, на които знам, че мога да разчитам!

Анна-Мария Конова,

репортер в сутрешния

блок на БиТиВи

Прекрасна

колежка

Една от най-прекрасните ми колежки от тази епоха. Подхожда с много любов към занаята ни.

Кронос,

Титан,

бог на времето

Коментари

Задължително поле