Христо Стоичков: Браво, армейци!

„Гласът на България“ раздели съпрузи

Късметлия спечели близо половин милиард от лотарията в САЩ

В топ 10 сме по недостиг на кадри 62% от фирмите трудно намират работници

Евродепутатът Емил Радев: Европейската комисия не ни притиска за конвенцията Не изисквала полови обучения в училищата

Пешеходецът побеждава в центъра на София Тръгват конкурсите за връзката на бул. “Витоша” с Ларгото и улица “Съборна” с Градската градина

Сенатори предупредиха Тръмп да не уволнява прокурор Робърт Мълър, оглавяващ разследването за руска намеса в изборите на САЩ

46 алпийци постъпиха в армията Изпълняват задачи при орлите

Обречените усилия на госпожа Габриел

Пилоти събират пари за онкоболни деца Дарили първо увеличение на заплатите

Путин печели изборите в Русия с близо 74%, показват екзитполовете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в понеделник, 19 март 2018

АСЕАН и австралийският премиер призоваха КНДР да прекрати ядрената си програма

Мазилка падна от къща и рани жена в Пловдив

Бившият външен министър на Сърбия Вук Йеремич: Вучич води тайни преговори с държавния глава и премиера на Косово

Национален алианс „Род, единство, държава” подкрепи проф. Иво Христов

Снимка БСП

„Национален алианс „Род, единство, държава –РЕД” застава със своите членове и симпатизанти в града на тепетата в подкрепа на проф. Иво Христов”. Това обяви на тържествено заседание в Пловдивския исторически музей председателят на националната структура полк.о.р. Петър Ненков, информира пресцентърът на БСП.

В речта си полк.о.р. Петър Ненковй посочи, че единствено експертите на Корнелия Нинова са обърнали внимание на разработената от РЕД „Национална доктрина 2050”. Разработката представлява проект за оцеляването на България, която е изправена пред реалността да изчезне след 50 години. „Ние нямаме национален идеал, на базата на който да се изяснят интересите ни и тогава да се правят закони”, подчерта полк. Ненков. Той изтъкна, че българските офицери са патриоти, не желаят да се занимават с политика, но времето не им оставя друг избор. Пред опасността за родината, изборът е ясен – застават на страната на хората, които са загрижени за България. „Проф. Христов е човек от народа. Слушаме го в захлас. Той казва истините, а вече виждаме, че се бори за истините. Затова заставаме зад него!”, каза председателят на РЕД.

Водачът на листата с №10 благодари за подкрепата и се съгласи, че в държавата трябва да се въведе ред. Първо, според него, българската външна политика най-сетне трябва да започне да се прави в България, да бъде самостоятелна и съобразена с националния интерес. “Това означава да предефинираме националните си интереси в икономическите и военни съюзи, в които участваме”, уточни той. Според него досегашният тип евроинтеграция е пагубна, защото в Европа на две скорости България ще е задната. По думите му българският политически елит, независимо от своя партиен цвят, трябва да отстоява интеграция на база на националния интерес. „Европа на отечествата, както иска ген. Де Гол”, посочи водачът на пловдивската листа с №10. Той акцентира, че български национален интерес означава отново да произвеждаме. За добро или за лошо имаме абсолютно разгромена индустрия, поради което не се налага да поддържаме изкуствено традиционни производства. „Голямата задача на българския елит в тази ситуация е да дефинира два – три приоритета, да определи какъв тип икономика иска и на тази база да структурира цялото общество”, посочи проф. Христов. За него два или три отрасъла, по възможност с по-висока принадена стойност, са достатъчни. Той е убеден, че който направи това, ще остане в историята.

Проф. Христов очаква следващият управленски цикъл да спре този модел, който ни убива. 

Избори 2017. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.