850 000 лева идват в Сливен за подкрепа на деца с увреждания и семействата им

Над 20 % от варненските ученици отиват в западни ВУЗ-ове Англия, Холандия и Дания са най-предпочитани дестинации

Оперираха Делио Роси

Варненци пак искат паметен знак на Пламен Горанов

Ръководителят на Районната прокуратура в Пазарджик Георги Кацаров е подал оставка

Елена Йончева ще съди Цветан Цветанов за клевета

Радев се срещна с представители на Съюза на офицерите от резерва

Родителите на убития в Борисовата градина Георги поискаха 400 хил. лв. обезщетение

Общинари ще улесняват пенсионери по селата за данъците

Фирма, ремонтирала общински обекти, на съд за укрити данъци

Дават работа на 1200 безработни в Северозапада

515 заболели от варицела в Търговищко тази година

Валидираха марка за София – Европейска столица на спорта  Фандъкова се закани да спре "никнещите като гъби" небостъргачи

108 бракове на романтици от цял свят в Несебър през миналата година Отсега има заявени сватби за 08.08.2018 г.

70 души от страната предлагат лого за нова гимназия 7-годишен е най- малкият участник в конкурса

Национали по акробатика тренират в Горна Оряховица

Снимка: Botevgrad.com

Тренировъчен лагер за разширения национален отбор организира в Горна Оряховица Федерацията по спортна акробатика. До 10 февруари в горнооряховската зала по акробатика ще се готвят състезатели от Бургас, Лом и Горна Оряховица под контрола на селекционера на националния отбор Драгомир Драганов.

В заниманията са включени няколко видове от различни възрастови групи. От група 11-16 години са поканени двойка жени – Теодора Кръстева и Теодора Георгиева от „Нефтохимик 2011“ (Бургас) с треньор Гергана Белчева Денева, както и смесена двойка – Анислава Караджова и Ивайло Люцканов от „Акро Нова“ (Горна Оряховица) с треньор Николай Михайлов

От възрастова група 13-19 г. участват четворка мъже – Алекс Владимиров, Мартин Василев, Красимир Цветанов и Иван Александров, от СК „Олмп“ (Лом) с треньор Росен Войнов, двойка жени – Виктория Чобанова и Никол Стефанова и смесена двойка – Мариела Костадинова и Панайот Димитров от „Нефтохимик“ (Бургас) с треньор Гергана Белчева Денева.

Лагерът се провежда в Горна Оряховица, защото това е един от най-добрите центрове като спортна база и е с прекрасни условия за работа. Не случайно в спортния календар на БФСА за 2017 г. са включени две състезания, едното от които държавно първенство, на които домакин ще е Горна Оряховица. БФСА има подкрепата на общинското ръководство и екипа на ОП „Спортни имоти”, които от своя страна предоставят едни прекрасни условия за работа в залата. За в бъдеще БФСА ще търси възможности за обезпечаване на още такива тренировъчни лагери и провеждането им именно в Горна Оряховица, каза националният селекционер Драгомир Драганов.

Най-важното предстоящо събитие за 2017 г. е Европейското първенство в Полша, което ще се проведе в периода10-20 октомври. Предстоят също много международни турнири. А Държавното първенство, което ще се проведе в Горна Оряховица, ще бъде второ контролно състезание за определяне на окончателния състав на Националния отбор.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.