Фирма на жената на Лозан Панов купила от „Артекс“ четиристаен апартамент и два гаража за 225 евро на квадрат

Румен Радев ще се срещне с президента на Египет

Британските депутати поемат контрола върху Брекзит за един ден

С един удар – 4 глупости

Изстрадахме точка в Косово, Хубчев отказа да коментира темата „Левски“

На 26 март 2019 да почерпят

Ракети са изстреляни от Газа към Израел

Тереза Мей: Британският парламент ще обсъди в сряда официално отлагане на датата на Брекзита

Чужденци похарчиха 1 млрд. лв. за хотели

Хванаха крадци на метални тръби, докато пренасят плячката

Пожарникари извадиха несретница, паднала в Луда Камчия 62-годишната жена пренощувала в коритото преди някой да чуе виковете й и да извика помощ

Българските зеленчуци изчезват Намаляват както площите, така и количествата зарзават всяка година

Росен Желясков: Разочароващо е решението на Европейския парламент в сряда да се гласува пакетът „Мобилност“

Как може да се прекрати отпуска по майчинство

МВнР на Русия: Решението на САЩ да признае суверенитета на Израел над Голанските възвишения не променя позицията на Москва, че това е територия на Сирия

Национали по акробатика тренират в Горна Оряховица

Тренировъчен лагер за разширения национален отбор организира в Горна Оряховица Федерацията по спортна акробатика. До 10 февруари в горнооряховската зала по акробатика ще се готвят състезатели от Бургас, Лом и Горна Оряховица под контрола на селекционера на националния отбор Драгомир Драганов.

В заниманията са включени няколко видове от различни възрастови групи. От група 11-16 години са поканени двойка жени – Теодора Кръстева и Теодора Георгиева от „Нефтохимик 2011“ (Бургас) с треньор Гергана Белчева Денева, както и смесена двойка – Анислава Караджова и Ивайло Люцканов от „Акро Нова“ (Горна Оряховица) с треньор Николай Михайлов

От възрастова група 13-19 г. участват четворка мъже – Алекс Владимиров, Мартин Василев, Красимир Цветанов и Иван Александров, от СК „Олмп“ (Лом) с треньор Росен Войнов, двойка жени – Виктория Чобанова и Никол Стефанова и смесена двойка – Мариела Костадинова и Панайот Димитров от „Нефтохимик“ (Бургас) с треньор Гергана Белчева Денева.

Лагерът се провежда в Горна Оряховица, защото това е един от най-добрите центрове като спортна база и е с прекрасни условия за работа. Не случайно в спортния календар на БФСА за 2017 г. са включени две състезания, едното от които държавно първенство, на които домакин ще е Горна Оряховица. БФСА има подкрепата на общинското ръководство и екипа на ОП „Спортни имоти”, които от своя страна предоставят едни прекрасни условия за работа в залата. За в бъдеще БФСА ще търси възможности за обезпечаване на още такива тренировъчни лагери и провеждането им именно в Горна Оряховица, каза националният селекционер Драгомир Драганов.

Най-важното предстоящо събитие за 2017 г. е Европейското първенство в Полша, което ще се проведе в периода10-20 октомври. Предстоят също много международни турнири. А Държавното първенство, което ще се проведе в Горна Оряховица, ще бъде второ контролно състезание за определяне на окончателния състав на Националния отбор.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.