Националният координатор на Атака Светлозар Лазаров: Партията е за взаимноизгодни връзки с Русия

Светлозар Лазаров

Партията („Атака”) е „за” взаимноизгодни търговски, културни, икономически, духовни, културни отношения с Русия.

Това обяви бившият главен секретар на МВР, а сега национален координатор на „Атака” – Светлозар Лазаров в предаването „Лице в лице” по БТВ.

Така той съобщи,  че именно това са заявили двамата с Волен Сидеров по време на визитата си в Москва преди няколко дни. Двамата най-важни хора в партия "Атака" били лично поканени от партията на руския президент Владимир Путин „Единна Русия”.

Лазаров отрече със Сидеров да са се подписвали под декларацията в подкрепа на партията на Путин, защото думите му те са присъствали на форума само като гости.

„Това (че България е член на ЕС и НАТО – бел. ред.) не означава, че България не трябва да работи в сферата на сигурността и с Русия, защото има ирационални заплахи, много сериозни глобални заплахи”, добави той.

По думите на Лазаров дни преди да бъде уволнен като главен секретар на ДАНС, уволненият директор на ФБР Джеймс Коми е бил на посещение у нас и е изразил подкрепата си към него и тогавашния шеф на Агенцията Владимир Писанчев.

За новия си пост той сподели, че е бил поканен лично от Волен Сидеров, с когото се познават от 2013 г. Тогава по идея на Лазаров партията внася искане за построяване на ограда по българо - турската граница.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ - [email protected] И [email protected]

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Русия