Наш защитник с гол при дебют в Израел

Виктор Генев дебютира с гол и жълт картон във футболния елит на Израел. Това се случи при гостуването на новия му тим „Ашдод” в Йерусалим срещу „Бейтар”. Българинът се разписа за 1:0 за гостите още в 15-ата минута, но домакините сътвориха пълен обрат и спечелиха с разгромното 4:1.

За загубата помогна директният червен картон в 25-ата минута на Нир Барда, съотборник на Генев. „Бейтар” изравни още преди почивката, а след нея тимът вкара нови 3 гола.

„Бейтар” увеличи серията си без загуба в израелското първенство на 8 мача. Тимът е лидер с 6 точки след първите 2 кръга този сезон. Новият тим на Виктор Генев заема предпоследното 13-о място с нулев актив.

А спортно-техническото ръководство на „Ботев” (Пд) продължава усилено да му търси качествен заместник. Само през миналата седмица на старши треньора Николай Киров са предложени 22-ма футболисти на този пост. Сред тях са били Илия Миланов, Ангел Грънчов и още дузина безработни в момента играчи. Към нито един от тях Белия не е проявил интерес. На този етап няма никаква вероятност жълто-черния екип отново да облече и 35-годишното бившо „канарче“ Бобан Грънчаров. Той остава твърдо в сегашния си македонски клуб „Вардар” (Скопие), с който ще играе в групите на Лига Европа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят