На Адриана Лима й писна от любовници - турци

Новото й гадже не е ориенталец 

Световноизвестният модел Адриана Лима се отказа от идеята да излиза с турски мъже. Както американските медии писаха по-рано, след раздялата с турския писател Метин Хара и олигарха Емир Уяр, звездата на модния подиум промени погледа си за живота и се втурна в търсене на „единствения“ извън Ориента.

Накрая Лима намери този, когото търсеше. Поне самата знаменитост е напълно сигурна в това, за което не пропусна да съобщи в социалните мрежи, придружавайки информацията със снимка, на която държи ръката на непознат мъж.

Засега се знае малко за новия избраник на звездата, но според източници Адриана е държи на думата си да не се среща повече с турци и новият й мъж няма нищо общо с тази държава.

Адриана Лима е бразилски супермодел, най-известен като един от ангелите на Victoria's Secret, а също и лице на компанията за рекламна козметика Maybelline. Лима често е посочвана в медиите като една от най-красивите жени в света и оглавява класацията на най-сексите модели от седем поредни години в models.com. Тя е вторият най-добре платен модел в света според списание Forbes през 2014 г. Печели 9 милиона щатски долара през 2015 г.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес