На Игнажден поканете късмета в дома си

101-и тираж на игрите на СПОРТ ТОТО и тегленето на рекордния джакпот от 5 700 000 лева съвпада с началото на коледните празници

Днес е Игнажден, а според народните поверия на този ден започва Новата година. Всичко, което се прави има магическа сила и носи късмет. Вярва се, че който пръв влезе в дома ви, такава ще бъде и предстоящата година. А какво по-хубаво от това прага на къщата ви да прекрачат 5 700 000, от днешния 101-и тираж на игрите на Български спортен тотализатор. В тегленето освен внушителния джакпот от „ТОТО 2 – 6 от 49“ може да се спечели и чисто нов луксозен автомобил, както и 182 000 лева от Тото Джокер.

Празничният сезон на Български спортен тотализатор започна от началото на декември, като целия месец е наситен с изненади за почитателите на игрите. От тото пунктовете могат да се вземат безплатни късмети в рими за празничната баница, с които да изненадаме близките си. А само срещу по-малко от 50 лева можем да закупим и 12-те моментни лотарийни игри, съответстващи на късметите, които да поднесем като подарък. Кулминацията на тото изненадите са два супер луксозни автомобили Jaguar XE, които ще бъдат спечелени чрез жребий измежду всички участници в тегленията на 23 декември за Коледа и на 31 декември навръх Нова година.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Тото