На 72 Джейн Сиймур прави страстен секс

Актрисата има връзка с музиканта Джон Замбети

Наскоро Джейн Сиймур (72) даде интервю, в което разказва за половия си живот, а това, което признава, изненада всички. Британската актриса и звезда от сериала "Доктор Куин Лечителката" е доказателство, че възрастта е само число, а видът й все още оставя без дъх мъжкия пол.

За списание Cosmopolitan Джейн наскоро написа статия, озаглавена „Секс след 60“, в която заявява, че никога не е имала по-добър сексуален живот от сега, с приятеля си Джон Замбети, за когото и преди е казвала, че я прави истински щастлива. Тя споделя, че вече има опит, и сексът й не е същият като в младостта. „Сега сексът е по-прекрасен и страстен от всичко, което съм изпитвала досега, защото е изграден върху доверие, любов и опит. Сега познавам себе си и тялото си, а Джон има собствен опит - така че не е като когато бяхме по-млади“, признава тя пред списание Cosmopolitan.

Актрисата смята, че младите хора днес първо влизат в сексуални отношения, а едва след това се опознават. „Предполагам, че младите поколения днес първо практикуват секс, а след това казват: "О, между другото, здравей, как си?" Колкото повече остарявам, толкова повече сексът се основава на емоционална интимност, на споделяне на житейски възходи и падения с някого – нашите чувства, радости, скърби, споделени страсти и желания“, добавя Джейн.

Актрисата смята за мит, че сексуалният живот е по-слаб, след като хората остареят. „Вашият сексуален живот не трябва да приключва на 60. В крайна сметка всеки търси нещо, което да накара кръвта му да закипи в определена част от тялото му. Когато разберете това, ще бъдете щастливи и доволни“, казва още Сиймур. 

Тя се шегува, че „бонусът“ от секса в зряла възраст е, че не можете да забременеете. „Наистина чувствам, че сексът и интимността са по-добри на моята възраст от всякога. Всъщност аз стоя зад това. Трябваше да бъда сама след неуспешни бракове, за да се науча да не губя себе си и да се реализирам в онзи сексуален и романтичен смисъл“, категорична е звездата.

Джейн има четири брака зад гърба си. Тя беше с Майкъл Атънбъро между 1971 и 1973 г., след това с Джефри Планър от 1977 до 1978 г., Дейвид Флин между 1981 и 1992 г. и Джеймс Кийч от 1993 до 2015 г. Актрисата разкри, че има връзка със Замбети през октомври 2023 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица