НВУ обяви допълнителен прием за курсанти и студенти

НВУ

НВУ „Васил Левски” обяви допълнителен прием за попълване на незаетите места за обучение на курсанти за специалността „Организация и управление на военни формирования на тактическо ниво”. Желаещите могат за кандидатстват за специализациите „Войски за ЯХБЗ и екология”, „Полева артилерия”, „Противовъздушна отбрана на войските”, „Артилерийско инструментално разузнаване”, „Зенитно-ракетни войски”, „Радиотехнически войски” и „Летец-пилот”.

Документи за участие в конкурса се подават от 20 август до 7 септември, а конкурсните изпити, тестове и прегледи ще се проведат от 10 до 14 септември.

33 свободни места има и за студенти в НВУ. Във факултет „Общовойскови” във Велико Търново има едно свободно място в специалност „Защита на населението и инфраструктурата” /задочно/ и две места редовно обучение в „Индустриален мениджмънт”.

В Шумен във факултет „Артилерия, ПВО и КИС” има 28 свободни места в специалностите „Комуникационна техника и технологии”, „Компютърни системи и технологии” и „Компютърни технологии за проектиране”.

2 са незаетите места в специалността „Авиационна техника и технологии” във факултет „Авиационен” в Долна Митрополия.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България