Небивал успех за Телците, нерви за Девите - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Денят е почивен, а за вас е особено благоприятен за творчество, което ще ви създаде добро настроение, като компенсация за неочакваните лични проблеми, изникнали в този ден. Обмислете нови възможности за професионална изява, която ви носи и добри приходи. Не бъдете алчни и не искайте да получите и това, което не ви се полага. Несемейните ще срещнат подходящия партньор, но за пореден път ще прекалят с претенциите си, които могат да  съсипят веднага запознанството. Не се надявайте на хармонични сексуални отношения, ако сте изневерили и са ви разкрили.

ТЕЛЕЦ

Днес, въпреки че деня е почивен,  сте енергични имате възможност да постигнете небивал успех на работното място. Късметът е на ваша страна, ако не се предоверявате на всеки, които иска да ви бъде полезен. Финансови загуби, предизвикани от чужди грешки, ще ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете проблемите. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като настъпи моментът на истината и разочарованието се стовари над главите ви. Сексуалните удоволствия с непознати партньори, предизвикани от желанието ви да доказвате своята уникалност, ще ви донесат сериозни проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

Разправии ще ви погълнат изцяло в този почивен ден. Преценете добре възможностите си и не разчитайте на помощ. Ще се справите с трудностите сами. Пътувайте! Предпазвайте се от грешки. Внимавайте да не влошите финансовото си положение. Ако сте на работното си място се справяте добре със задълженията си. Не създавайте проблеми и в отношенията с близките си. Намерението ви да им докажете, че сте господарите в дома си ще ги дистанцира. Сексът няма да ви достави наслада, дори и ако сте си мечтали през целия ден за интимните мигове.

РАК

Бъдете отговорни съм задълженията си на вашето работно място, въпреки че заради почивния ден на мнозина изобщо не им се работи. Заемете се задълбочено със задачите, които поехте предишния ден. Нямате причина да спорите с вашите колеги, въпреки че се изкушавате, само защото се чудите как да се измъкнете и да не се занимавате със служебните си отговорности. Откажете се от романтични срещи, защото е възможна проява на ревност, проблеми в личните отношения и разправии. Вашето некоректно отношение към любимите ви и сексът с ваша стара любов, ще раздразни близките ви и ще се развихри скандал. 

ЛЪВ

Ще жънете плодовете на своя труд в почивния ден. Очаквайте приходи, за които ще научите днес. Парите, които ще получите са добре дошли. Общуването е затруднено, заради опитите ви да напътствате всички. Не прекалявайте с щедростта си. Стабилизирайте отношенията си и завоюваните позиции на работното място. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си и да пътуват с любимите си хора. Несемейните да внимават със запознанствата. Ако не сте опознали добре новите си партньори, сексът може да ви разочарова.

ДЕВА

От сутринта в почивния ден ще се изнервите от разправии с колегите си и ще сте раздразнителни. Не създавайте сами трудности на работното място, а премълчавайте и се задълбочете в задачите си. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е безпричинна и вреди и на вас и на околните. Подгответе се мили дами, че новото романтично увлечение ще е разочароващо. По-добре се дистанцирайте веднага. Сексуалните ви отношения с новите партньори са привидно хармонични, но се чувствате наранени и обидени от несъобразяването с вашите желания.

ВЕЗНИ

Поставете ново начало на вашето работно място и не позволявайте в почивния ден на околните да го провалят с разправии  и капризи, при това при ретроградния Меркурий, който продължава да ви изнервя със забраните си. Успехът е с вас и ви обещава признание. Откажете отправените ви делови предложения. Няма да са изгодни за вас и може да повлекат финансови загуби. В личният ви живот са възможни конфликти, последвани от рязка промяна в отношенията, която няма да ви хареса, но и ще ви депресира. Сексуалният ви живот не е хармоничен. Откажете се от намерението да се отдадете на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Пътуванията са успешни в почивния ден. Ще се окажете под  покровителството на влиятелни хора и ще осъществите плановете си за бъдещите си професионални успехи. В общуването запазете спокойствие. Не напрягайте атмосферата. Начинанията са успешни, дори и ако са свързани с дома и семейството. Предпазвайте се от проблеми с брачния партньор. Не реагирайте агресивно на упреците му, че сте отсъствали от дома си през целя ден. Вечерта се постарайте да забравите за разправията и се отдайте на приятни сексуални мигове.

СТРЕЛЕЦ

Завършете до края на почивния ден спешните задачи, проведете деловите си срещи. За почивка мислете вечерта. Излезте на разходка или отидете на гости. Избягвайте финансовите загуби заради прибързаност и недоглеждане. Съветът ми е да не оставате на работното си място до късно, защото имате нужда от почивка. Не допускайте разправия сутринта, само защото сте разговаряли по телефона и партньора ви не е дочул с кого и какво приказвате, затова и ревността му е пламнала. Вечерта се отдайте на чувствата си и на приятни сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Денят и почивен и труден за вас. Не се товарете доброволно със задължения, които не са ваши.  Не позволявайте да ви използват. Ако искате можете да пътувате. На работното място не провеждайте делови разговори.  Ваши познати искат да работят с вас. Не разговаряйте с тях за назначение. Оставете тази задача на колегите си. До обед не е благоприятно общуване с роднини. Не противоречете, не говорете на висок тон и избягвате обидните изказвания. Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията могат да са неочаквани. Сексът няма да ви достави удоволствие.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете компромисни и да не надхвърляйте възможностите си в този почивен ден. Внимавайте с нетактичните си изказвания и грубовати шеги, за да не си създадете врагове сред вашите колеги и приятели. На работното си място се освободете от напрежението, за да се справите добре със задълженията си. Може да ви се струва, че е настъпила нова криза в отношенията с близките ви хора, но това е ваше мнение, което не отговаря на реалността. Не се притеснявайте от проблеми с интимната половинка, която ще ви посрещне с романтична вечеря и желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Обърнете внимание на поведението си в почивния ден. Сдържаността ви при делови срещи може да се възприеме като студенина и горделивост, отблъскваща партньорите ви, които трудно ще приемат поведението ви. Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас на работното ви място. Вечерта ви изненадват гости от чужбина, с които вече не вярвахте и се надявахте че се видите. Отношенията в семейството ви се нормализират. Сексуалният ви живот изисква да сте в добро настроение, за да не отдалечите отново любимите си хора.

Коментари

Задължително поле