Негри крили дрога в задните си части

Снимка: Архив

Бургаски полицаи заловиха негри, скрили дрога в задните си части. Те работели като викачи в заведения, но истинската им заетост била да пласират наркотици, коментираха от ОД на МВР. Задържаните са трима души от Мали и Нигерия.

Междувременно при специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция, установяване и задържане на незаконно пребиваващи на територията на страната чужденци, са били проверени 12 души, от които са задържани 8.

Съставени са 5 акта, от които: 3 за нарушения на Закона за българските лични документи и 2 по Наредбата  на Община Несебър. 4 от установените лица са конвоирани до  Сектор „Миграция“-Бургас: 2 от Нигерия, 1 от Сомалия и 1 от Танзания.

Един гражданин на Нигерия, който е обявен за общодържавно издирване е конвоиран до дирекция „Миграция“ СДВР за експулсиране.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Лол негри?!? Ама вие наистина ли не сте дорасли расизма още? Не става въпрос за евро и други глупости. Става въпрос за мислене от края на 30-те. Вие сте за СЕМ.

    1. Ало, леберастчето, СЕМ се занимава с радио и телевизия, не с вестници и сайтове.

        1. сем-съвет за електронни медий…Леко да не се изомите вие господа пишман разбирачи. А либерастията няма нищо общо с фашизма които пък е движение от 30-те… Но както казах изомен съм. Използвам този ник и дума именно заради тези като вас които в незнанието си разбират света накриво ;).

  2. алоо, точно негри се казва, какъв е проблема, ние тука не влагаме расистко съдържание в това наименование. Отскоро некви либерали и грантаджийски бенефициенти на Дай България и произвелите я реформатори, почнаха да ни учат как да не обиждаме негрите, наричайки ги „чернокожи“ (все едно това не е 100 пъти по-обидно).

  3. това е полиция,като носят чувалите с наркотици пред очите им не виждат,но на негрите в задниците виждат,евала

Отговорете