Шефът на КЕВР: Топлоенергията няма да поскъпне двойно

Жена, с над 3 промила алкохол, катастрофира в София

Навесът на метростанция „Ломско шосе“ протече

Българинът с имение в Бевърли Хилс го купил за 24 млн. долара повече отколкото предишния собственик

Благо Джизъса чете за духовния живот

Община Търговище пуска търг за отдаване под наем на 366 имота за земеделски цели

Бригада от 7 души преди 56 години започва изграждането на музей „Етъра“ в Габрово Уникалната културна институция е отворена на 7 септември 1964 година и досега е посетен от почти 13 700 000 души

Десет забележителни личности от Елена са били депутати в Учредителното събрание

Спипаха дядо с незаконни пищови в ломско село

Общо 12 800 лв. са изплатените глоби за нарушенията на Беър Грилс в Рила

Велико Търново посреща нощта на Възкресение на крепостта Царевец

Пускат новия булевард „Васил Левски“ във Варна за Великден

Сидеров: Евроизборите са сложни заради отрващението на хората от корупционните скандали

Двойно се увеличили делата за убийство в Апелативния съд Търново Тромавата конкурсна система води до голяма натовареност на съдиите

Кметът на Павликени стана заместник-председател на НАЛАС

Негри крили дрога в задните си части

Бургаски полицаи заловиха негри, скрили дрога в задните си части. Те работели като викачи в заведения, но истинската им заетост била да пласират наркотици, коментираха от ОД на МВР. Задържаните са трима души от Мали и Нигерия.

Междувременно при специализирана полицейска операция за противодействие на незаконната миграция, установяване и задържане на незаконно пребиваващи на територията на страната чужденци, са били проверени 12 души, от които са задържани 8.

Съставени са 5 акта, от които: 3 за нарушения на Закона за българските лични документи и 2 по Наредбата  на Община Несебър. 4 от установените лица са конвоирани до  Сектор „Миграция“-Бургас: 2 от Нигерия, 1 от Сомалия и 1 от Танзания.

Един гражданин на Нигерия, който е обявен за общодържавно издирване е конвоиран до дирекция „Миграция“ СДВР за експулсиране.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (6)

  1. Лол негри?!? Ама вие наистина ли не сте дорасли расизма още? Не става въпрос за евро и други глупости. Става въпрос за мислене от края на 30-те. Вие сте за СЕМ.

    1. Ало, леберастчето, СЕМ се занимава с радио и телевизия, не с вестници и сайтове.

        1. сем-съвет за електронни медий…Леко да не се изомите вие господа пишман разбирачи. А либерастията няма нищо общо с фашизма които пък е движение от 30-те… Но както казах изомен съм. Използвам този ник и дума именно заради тези като вас които в незнанието си разбират света накриво ;).

  2. алоо, точно негри се казва, какъв е проблема, ние тука не влагаме расистко съдържание в това наименование. Отскоро некви либерали и грантаджийски бенефициенти на Дай България и произвелите я реформатори, почнаха да ни учат как да не обиждаме негрите, наричайки ги „чернокожи“ (все едно това не е 100 пъти по-обидно).

  3. това е полиция,като носят чувалите с наркотици пред очите им не виждат,но на негрите в задниците виждат,евала

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.