Неда Украден прави парти за българските журналисти

Звездата на сръбската музика Неда Украден и организаторите на първия по рода си Балкански бал канят българските журналисти на медийно парти, на което ще бъдат представени и последните подробности преди грандиозното събитие, което ще се състои в „Арена Армеец” на 2 март.

Партито ще започне в 17 часа на 21 февруари (вторник) в „Кафана Стефанович” на адрес: София, ж.к. Лозенец, ул. Златовръх №4. В него ще се включат и някои от ВИП-персоните на България, сред които и водещите на Балкански бал Маги Желязкова и Иван Динев – Устата.

Домакини на промо партито Балкански Бал ще са: Неда Украден, Димитри Стефанович (организатор), Янислав Енчев (организатор), Мирослав Емануилов (управител на Ивентим ООД).

clipboard01Шоуто Балкански бал ще продължи 8 часа и стартира в 20 часа на 2 март в „Арена Армеец”. В минутите след полунощ Неда Украден ще изпълни българския химн в чест на националния ни празник 3 март.

В Балкански бал, освен Неда Украден, участват още Индира Радич, Шериф Коневич, Кеба, оркестър Гуча и Кристали и ансамбъл София-6. „Арена Армеец” ще бъде огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон. За доброто настроение, освен някои от най-известните сръбски изпълнители, ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.

Билетите за Балкански бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на Тикетпортал, Ивентим и бензиностанции ОМВ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица