Неделев лети за Германия за решителни преговори

Звездата на "Ботев" (Пд) Тодор Неделев ще лети в сряда за Франкфурт заради решителни преговори с шефовете на "Майнц-05". 24-годишният халф има договор с подвизаващия се в Бундеслигата клуб до 30 юни 2018 г., но личното му желание е да остане и през следващия сезон в тима на "канарчетата".

От "Майнц" държат да си върнат част от хвърлените над 3 млн. евро за бившия български национал и да получат 6-цифрена сума за Неделев. Заедно с Тошко за Германия ще лети и тийм мениджърът Асен Караславов-Молива, който от името на "Ботев" ще предложи няколко варианта на шефовете на "Майнц-05". Единият от тях е запазят 50% от трансферните права на Неделев при бъдеща негова продажба от "Ботев".

Ако двете страни стигнат бързо до споразумение за бъдещето на халфа, има вероятност Неделев да бъде картотекиран в УЕФА и играе срещу албанския "Партизани" (Тирана) в първия предварителен кръг на Лига Европа.

Феновете на "Партизани" (Тирана) приеха със завидно въодушевление жребия, противопопоставящ любимците им на "Ботев" (Пд). За привържениците на албанския вицешампион българите са били възможно най-лекият съперник на старта на Лига Европа.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ