Недим - набеден за убиец в "Безмилостен град"

Полицията задържа Недим за опит за убийство.

Агяx изхвърля Шениз от имението

Психоложката Оя подхвърля интригуваща реплика

След като става ясно, че той е бутнал Недим през прозореца, Дженк прави опит да се простреля с пистолета на баща си. В болницата го оперират и той оцелява. Във време, когато Агях е смазан от постъпката на сина си, Недим няма да остави чичо си сам, дори ще дари кръв на Дженк! За да изтрие миналото и да предприеме стъпки към бъдещето, Джемре възнамерява да помири Дженк и Недим.

От своя стана Джерен се домогва до записите на Недим пред психоложката по време на сеансите, а едно от изявленията му й дава нов коз във войната с Шениз.  Репликата на Недим е: "Аз видях как снаха ми и баща ми предадоха моя чичо." Така става ясно, че дори когато вече се е омъжила за Агях, Шениз продължава да му изневерява със собствения му брат.

Междувременно Агях стига до истина, че Шениз съзнателно е тровила Недим, докато е бил на инвалидния стол и изгонва жена си от имението на улицата с думите: "Тук те намерих и сега тук те изхвърлям". Това още повече я озлобява и провокира да търси поредно отмъщение. 

Нова подсказка, че ще има нова нишка в разплитане миналото на героите в "Безмилостен град", е една реплика на психоложката към Недим, когато той отива да й каже, че вече няма нужда от нейното лечение. Тогава Оя му казва: "Въпреки това, винаги можеш да разчиташ на мен така, както брат на сестра!" Случайна ли е тази реплика?!

Джерен прави всичко, за да не се разведе със "съпруга" си.

Недим е твърдо решен да се разведе с Джерен, но тя го заплашва, че ще даде записа с неговото признание, че Шениз е изневерявала на Агях с баща му, а Недим не иска чичо му да преживее и това унижение. Да отложи прекратяването на "брака", го провокира и Джемре, която отказва да отново да го хване за ръка и бъде с него, но тя си има причина за това.

Шениз привиква Недим в хотела, в който се е установила след изгонването й от имението, за да му разкрие "важна тайна, свързана с баща му". Подслушвайки уговорката им, Джерен слага химикалка- записвачка във вътрешния джоб на сакото на Недим. 

На срещата в хотелската стая, Шениз се хвърля с нож срещу Недим, а за да се спаси, той изтръгва хладното оръжие и се порязва. С окървавена ръка той  излиза от стаята... През това време  обаче Шениз се самонаранява, за да инсценира, как са се опитали да я убият.

Недим е арестуван, но след куп перипетии тъкмо тази писалка-записвачка - която ту се губи, ту се намира - ще го спаси, но за това по-нататък.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали