Недим от "Безмилостен град" - първенец в класация

В момента Беркер Гювен се снима в " Пламък"

Анализаторската фирма "Somer" предостави данни за най-популярните  в момента "серийни екранни двойки" в Турция, които местните медии веднага тиражираха. 

Първото място е заето от двойка от телевизионния сериал  "Alev Alev"/ "Пламък" - Хазар Ергучлу и Беркер Гювен, който в момента българските зрители гледат като Недим в турската поредица "Безмилостен град".

"Пламък", който стартира в Турция на 5 ноември 2020 г., е римейк на френския сериал "Базар на благотворителността" и разказва за избухнал пожар по време на благотворителен базар, на който присъстват светски жени от Истанбул. Много от тях загиват в огъня, а други оцеляват, но са тежко ранени. След пожара животът на оцелелите се променя. 

Беркер Гювен се превъплъщава в образа на Искендер Каябейли - любимецът на всички млади момичета със своя имидж на бъдещ голям медиен бос.

Втора позиция в тази класация заемат Арас Булут Ийнемли и Дамла Сьонмез от "Чукур"/"Ямата". На трето място са Енгин Акюрек и Туба Бююкюстюн, която наскоро се присъедини към кастата "Дъщерята на посланика", след като Неслихан Атагюл го напусна по здравословни причини. 

На четвърто място са Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Анализатори посочват, че двойката е много по-популярна в чужбина, отколкото в Турция. В много страни героите от поредицата „Почукай на вратата ми“ заемат водещи позиции.

Анализаторите подчертават още, че при класацията са  взели предвид популярността на тези екранни двойки в социалните мрежи и в различни интернет платформи.

Коментари

Задължително поле