Нено Димов: Темата за имотите на част от управляващите ми изглежда като начална предизборна кампания

Снимка: Архив

Темата за имотите на част от управляващите ми изглежда като начална предизборна кампания. Това каза министърът на околната среда и водите Нено Димов пред Нова телевизия.

На въпрос как вижда ситуацията около имотните теми при управляващата партия, той отговори: „Изглежда ми като начална предизборна кампания. Съвсем ясно е, че след 2 месеца на 26 май ще има избори и в рамките на една пред кампания, каквато тече в момента, започват всички възможни инструменти. На мен ми изглежда като предизборна кампания. Тази година има два вида избори, за Европейски парламент и местни избори“.

Попитан, като обикновена или необикновена предизборна кампания вижда случващото се при ПП ГЕРБ, той каза: „Като градация, защото всяка следваща предизборна кампания в България се развива с все по-малко политики и все по-компромантно. Изглежда не само в България е така, но и в света“, посочи той като даде за пример желанието на Европейския парламент да гласува отново пакета „Мобилност“.

„За мен това е пар екселанс, първо защото имаме географско разделение - няма идеология, има съвсем друго разделение в ЕС, което всъщност е против идеята за ЕС. Това е изключително важно, защото европейските избори ще ни дадат една възможност да се развием в една или друга посока, което е ключово важно, може би най-важното за тази година“, коментира Нено Димов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България