Неостаряващата Кейт Мос на корицата на Vogue 27 години по-късно (СНИМКИ)

Кейт Мос показва, че е „по-добре от всякога“, позирайки за корицата на първия брой на списание Vogue за 2021 г. Тя получи покана цели 27 години, след като за първи път се снима за „лицето“ на модната библия.

Супермоделът, който сякаш не остарява, дебютира с първата си корица за изданието през март 1993 г. Днес тя се снима не за една, а за цели три специални корици, сменяйки няколко различни тоалета, бижута и аксесоари.
"2020 г. ни научи на нещо – че новата 2021-а може да бъде наистина непредсказуема“, пишат от екипа на Vogue, наели двама фотографи, които да заснемат красавицата – Мерт Алас и Маркъс Пигът. Стайлингът за кадрите пък е дело на главния редактор Едуард Енинфул.

В специално видео за Vogue Кейт отговори на въпроси на различни звезди за това как се грижи за себе си. Сред тях е и този на 18-годишната ѝ дъщеря Лила Грейс, която поиска да разкаже как се отпуска след един натоварен ден.

„Харесва ми да си взема гореща вана и да си лягам за гушкане с теб, ако си на разположение“, отговори звездата.

По думите на модела, друго нещо, с което тя бори стреса в ежедневието си, е практикуването на йога. Асаните ѝ помагат и за концентрацията по време на пандемията.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hashtag Names [MIAMI] (@hashtagnames.miami)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ༺♥༻ (@venusaskate)Коментари

Задължително поле