Неочаквано бебе променя живота на известни люде

Ким Кардашиян смятала за си замрази яйцеклетки, но първото бебе я изненадало.

Спасява връзката на двойки пред раздяла

Всички са щастливи, наричат го „чудо“

Понякога идва в доста напреднала възраст

Появата на бебе, особено когато не е планирано, е сериозен шок за родителите, били те обикновени хора или знаменитости. То променя живота, навиците, плановете. Актриса, на която са предложили главна роля в предстоящ филм, ще трябва да я откаже или да се снима бременна – като Меган Фокс в „Костенурките нинджа“ например, но не всяка бъдеща майка е способна на такова геройство. Двойка, която е пред раздяла, вероятно ще си даде втори шанс заради детето – като Ева Мендес и Райън Гослинг, които след неочакваната първа бременност не само забравят за решението да прекратят връзката си, а вече се радват на две дъщери.

Ева Мендес и Райън Гослинг

Децата заздравяват семейството на Ева Мендес и Райън Гослинг.

Една от най-стабилните днес двойки в Холивуд е малко преди окончателна раздяла, когато Ева Мендес разбира за деликатното си състояние. „Бременността беше напълно непланирана. Райън беше много изненадан, особено след като се разделиха по-рано през годината. Положението на Ева беше причината да се съберат отново“, твърди източник пред американския портал RadarOnline.

По време на бременността Мендес не се появява на социални събития и дори не излиза от къщата, за да не могат папараците да я снимат. Тя се отказва и от актьорската кариера, за да се посвети на семейството, особено когато две години по-късно се появява и втората им дъщеричка с Райън. Двамата взимат решение той да бъде работещият, а тя – домакиня, която гледа 9-годишната Есмералда и 7-годишната Амада.

"Спрях да се снимам, но не спрях да работя. Само за да се снимаш, обикновено трябва да си тръгнеш, а това не беше за мен", казва актрисата, която държи много на семейството си.

Меган Фокс и Брайън Остин Грийн

И първото, и второто дете на Меган Фокс и Брайън Остин Грийн не са планирани.

Меган Фокс се омъжва през 2010 г. за Брайън Остин Грийн, но не планира веднага да има деца. Изненадващо е, но и първия, и втория път тя забременява случайно. „Разбрах, че съм бременна за втори път на 10-ия ден от снимките на филма „Костенурките нинджа“, признава звездата, на която бременността не ѝ пречи да продължи снимките.

След като става майка, макар и по-рано от планираното, актрисата мисли през цялото време за децата си - тя вече има три момчета, на 10, 9 и 7 години, а също така се чуди в кой колеж ще учат и колко често трябва да се снима, за да им осигури достойно образование. През 2020 г. актрисата и съпругът и се развеждат, така че грижата е предимно нейна. Меган често е критикувана, че позволява на синовете си да се обличат в женски дрехи, но тя не се притеснява от това и казва, че уважава личните им желания.

А Брайън, след като се сдобива с още едно момче от годеницата си Шарна Бърджис, през 2022 г. решава, че „вече е време да затваря магазина“ и си прави вазектомия. Освен трите деца от Меган Фокс, той има и 22-годишен син от колежката си Ванеса Марсил, с която играят в „Бевърли Хилс, 90210“. Последното, петото си дете актьорът нарича „противозачатъчно бебе“, което не е било планирано, защото годеницата му е вземала хапчета. Още една непредвидена бременност…

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън

Джесика Симпсън и Ерик Джонсън изчакали раждането на първите си две деца, преди да вдигнат сватба.

Певицата и актриса Джесика Симпсън дълго време – 3 и половина години - отлага сватбата със състезателя по американски футбол Ерик Джонсън, защото иска голямо празненство, много гости и рокля като на принцеса. А се оказва бременна, след това пак и набързо ражда едно след друго две деца, което се отразява пагубно на фигурата й. Само седем месеца след раждането на дъщеря си Джесика разбира, че е бременна отново. Тази новина е пълна изненада за нея.

След появата на второто дете сватбата все пак се състои през 2014 г. – точно такава, каквато певицата си я представя. Тя е в рокля на Каролина Ерера, дъщеричката Максуел е сред шаферките, а синът Ейс носи пръстените. През 2019 г. на семейството се ражда и трето дете – момиченце на име Бърди Мей.

Ким Кардашиян и Кание Уест

Риалити звездата планира да замрази яйцеклетките си, когато е на 31 години, защото нивата на хормоните ѝ не са добри. Оказа се, че тя може да има сериозни проблеми с фертилността.

„Имам яйчници като на 50-годишна! А яйчниковият ми запас не е голям”, признава бъдещата мисис Уест в семейното телевизионно шоу. Но, въпреки всички страхове, тя забременява... случайно. „Просто имах късмет!“ казва звездата, на която не се налага да се обръща към репродуктивни специалисти. И така – четири пъти.

За първата ѝ бременност съобщава на свой концерт Кание Уест, който обявява, че е баща на бебето. През това време Ким все още не е разведена с баскетболиста Крис Хъмфрис. Това се случва официално половин година по-късно, на 3 юни 2013 г., след като двамата подписват споразумение, за да не стигат до съда. На 15 юни Кардашиян ражда момиче, Норт, на 5 декември 2015 г. - момче, Сейнт. Следващите ѝ две деца с Кание Уест са от сурогатни майки – дъщеря Чикаго (2018 г.) и син Псалм (2019 г.).

Мила Йовович и Пол Уилям Скот Андерсън

Мила Йовович ражда второто си дете на 39 години.

През август 2014 г. 38-годишната тогава Мила Йовович отново се готви да унищожава зомбита под строгото ръководство на съпруга си, британския режисьор, сценарист и филмов продуцент Пол У. С. Андерсън, на снимачната площадка на поредицата „Заразно зло“. Преди това двамата планират пътуване до Южна Африка, но съдбата прекроява намеренията им. Актрисата си прави тест за бременност и вижда категоричните две чертички.

„Току-що си направих тест за бременност и той показа две линии! Ние сме невероятно щастливи! — пише Мила на страницата си в интернет. - Това обаче означава, че продукцията на филма ще се забави с около година... Извинете ни. Единственото нещо, което ще убивам през следващите месеци, са планини от кексчета!“

Семейството има две дъщери – Евер Габо, по-голямата, и Дашиъл Идън. Второто дете отлага снимките на „Заразно зло“. Актрисата го ражда през 2015 г., когато е на 39.

Две години по-късно Йовович пак е бременна, но прави спешен аборт в четвърти и половина месец. По това време тя снима в Източна Европа. „Трябваше да мина през изкуствено раждане, но най-важното е, че бях в съзнание през цялото време. Това беше най-болезненото и ужасно преживяване в живота ми, все още сънувам кошмари“, признава Мила пред своите абонати в Инстаграм. Дълго време след това актрисата се бори с тежка депресия.

Карла Бруни и Никола Саркози

Джулия идва късно в живота на Карла Бруни и Никола Саркози.

През 2011 г. Карла Бруни-Саркози дълго време се преструва, че няма представа защо журналистите се интересуват от нейното закръглено коремче. Едва когато е в петия месец, бившата моделка дава интервю за френския вестник „Nice Matin“, в което потвърждава, че наистина чака дете. В същото време 43-годишната дама признава, че нейното „бъдещо щастие“ се е случило неочаквано.

Саркози и Бруни се женят, докато Никола е президент на Франция, през 2008 г. В едно от първите интервюта в новата си роля Карла споменава, че няма да има нищо против да стане майка отново (тя има голям син от предишна връзка – б. а.), но очевидно сама не вярва, че със съпруга ѝ ще успеят.

"Тя беше нашето малко чудо, но дойде късно в живота ми. Загубих 5 зъба, докато бях бременна с нея. Тя ми взе всичките сили", казва майката в интервю.

Кейт Уинслет и Едуард Абел Смит

Трите деца на Кейт Уинслет са от трима съпрузи.

Третата бременност е напълно неочаквана за 38-годишната звезда. „Не съм била бременна от десет години. Дъщеря ми е на 13, а синът ми е на 10“, възкликва Кейт Уинслет в интервю за списание „The Hollywood Reporter“ през 2013 г. - Знаете ли, единственото, в което бях твърдо убедена, беше, че никога повече няма да имам деца! Какво ли не се случва в живота!”
Най-голямото си дете и единствена дъщеря Миа Хъни Трипълтън актрисата ражда през 2000 г. от бившия си съпруг Джим Трипълтън. Второто ѝ дете – Джо Алфи Мендес, е от брака ѝ със Сам Мендес. Най-малкият, Беър Блейз, е от настоящия ѝ съпруг Едуард Абел Смит.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл