Неправоспособен се качи върху ограда

Шофьор без книжка показа завидни умения на пътя, след като качи колата си на оградата на къща в шуменското село Мадара. Невероятният пирует извършил в неделя към 7,30 часа сутринта с лек автомобил "Фолксваген Шаран", съобщават от полицията.

Джигитът се движил по ул.“Съединение“ в селото и поради несъобразена с пътните условия скорост на десен завой излязъл от пътното платно, като се блъснал в железобетонен стълб. Успял да качи колата на оградата и да заседне. След произшествието извършителят М.Х./30г./ от село Мадара е откаран в болницата в Шумен. Има фрактура на коляно, а заради втора фрактура на челюстта не могли да го тестват с дрегер. Настанен е за лечение, без опасност за живота. Ще му бъде взета кръвна проба за химичен анализ.

Автомобилът не е негова собственост, но е със служебно прекратена регистрация, уточняат от полицията. До там се стигнало след като при проверка е установено, че няма сключена застраховка „Гражданска отговорност“. От произшествието са нанесени значителни материални щети, образувано е досъдебно произовдство.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България