Неслихан Атагюл отрича любовна афера с Бурак Йозчивит

Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит в "Черна любов"

Кадир Доулу е бесен от ревност, пишат медиите

Известната турска актриса Неслихан Атагюл даде необичаен отговор на статии , в които я набеждават в любовна афера с колегата й Бурак Йозчивит, с който си партнираха в поредицата "Черна любов".

През последните дни в турските и чуждестранни медии има много информации за напрежение между Неслихан и Бурак. Според местните журналисти, причината за това е предполагаема любовна връзка между известните артисти и пристъп на ревност у съпруга на Неслихан - Кадир Доулу, и раздори в семейство им.

За да опровергае тези писания, Неслихан публикува романтични снимки със съпруга си Кадир  в социалните мрежи  и написа, че това е нейният единствен любим и герой. Така звездата се опитва да сложи край на дискусиите.

Неслихан Атагюл е млада, но вече утвърдена звезда на турското кино и е носителка на местни и  международни филмови фестивали. Актрисата изигра най-известните си роли в телевизионните сериали "Двете лица на Истанбул" и "Черна любов", а в момента се снима  в поредицата "Дъщерята на посланика", в който неин екранен партньор е Енгин Акюрек.

Коментари

Задължително поле