Ердоган: Турция има „отговорността“ да сподели болката на арменците за събитията от 1915 г.

Неправителствени организации: Белгия води непрозрачна политика в Сирия

Ръководството на СИДП награди най-добрите си горски-стрелци

Уран и Нептун са били донесени в Слънчевата система от друга галактика

Автоматик с 8 предавки за семейния комфорт Моделите C4 Spacetourer и Grand C4 Spacetourer първи получават новата трансмисия

Оставиха в ареста девет от задържаните служители на ДАИ – Благоевград

Няма предпоставки за екстрадирането на Желяз Андреев, заяви Сотир Цацаров

Адвокатът на шофьорката от магистрала “‘Тракия”: Предприела е изпреварване, след което споменът й е неясен

Какво да правим с дете, което се буди в 4 ч през нощта

Сърбия трябва да присъства на срещата в София, заяви Вучич

Рибари в Силистра се оплакват от тормоз на румънски граничари

УНИЦЕФ: Едно от всяко седмо дете в света не е ваксинирано

Репортери без граници: Омразата към журналистите, която се засилва в Европа и САЩ, е заплаха за демокрациите България е на 111 място по свобода на печата в света

Евростат: Всеки трети българин живее в сериозен риск от бедност

Тръмп нарече Ким Чен-ун „много отворен“ и „много почтен“ човек

Ние не можем да победим руснаците, затова да се присъединим към тях Ако спрем да се съпротивляваме на Путин и го направим цар Влад на GB в РФ, щяхме да имаме гигантска армия и да притежаваме най-хубавите домове

Премиерът на Великобритания Тереза Мей и президентът на Русия Владимир Путин по време на срещата им в рамките на заседанието на Г20 в Ханджоу, Китай, през 2016 г. Снимка: Архив Ройтерс
Джайлс Корен
Джайлс Корен

Сатирикът Джайлс Корен, под формата на шега, изброява предимствата, които страната му ще получи, ако се обединени с Русия.

Тъй като отношенията с Русия продължават да се влошават, започнах да мисля, че ние правим нещата погрешно. Всичките тези безсилни озъбвания, това глупаво либерално презрение в пресата, това “Путин е като Хитлер”, това истерично “Помощ, помощ, това е Третата световна война” или глупостите в социалните медии показват каква армагедонска треска е обхванала нашата хилядолетна общност и тези жалки, подкрепящи ни само на думи, съюзници в бъдещата борба, са само загуба на време, а дипломатическите усилия са далеч извън възможностите на сегашното правителство и това е една пропусната възможност.
Ако помислите малко за истинската възможност, ако скъсате с цялото клише, с шовинизма и с истерията, скоро ще разберете, че отдръпването от Русия в този критичен момент за европейската история,не е това, което трябва да направим. Ние трябва да се сближим с нея.

Вижте, Брекзит си е Брекзит. Изоставихме най-големия търговски блок в света и всеки сега казва, че идва краят на света. Е, няма да е така, ако се присъединим към друг, като Руската федерация. В навечерието на референдума, мераклиите за напускане предполагаха, че новите сделки с Америка ще са отговора на нашите бъдещи търговски нужди. Но това е малко неизгодно за Тръмп, така че е време да погледнем на изток.

Владимир Путин е жаден за нови територии. Минаха четири години, откакто анексира Крим и никой не му попречи за това. Сега е времето да го поканим да анексира и нас и ще получим тласък за още по-близък социален и политически съюз. Всички знаем до какво ще ни доведе “анексията”. Спомняте ли си аншлуса? Ако сега приемем анексирането, то до Коледа можем да се надяваме, че ще сме напълно включени в славния 1000-годишен Райх на Негово Величество Владимир Владимирович Путин.

Просто си помислете за ползите от пълната интеграция с голяма Русия. Първо, ако го направим много бързо, ще получим световна купа. Не само, че няма да бойкотираме първенството в Русия през 2018 г., а ще играем у дома! А всички знаем какво се случва, когато имаме предимството на домакин. Ще повторим успеха от 1966 година. И следващия път, когато г-жа Меркел, апологетът на измамната фикция ЕС, се оплаква от нашите криви банани, ние ще й запеем “Две Световни войни и две Световни купи! Да Да! Да Да!”, въпреки, че това “Да” вероятно е на руски език.

Ще имаме още много големи ползи от това. Като руснаци ние отново ще се скитаме по улиците на Челси, Белгревия и Мейфеър, знаейки, че красивите къщи в тези квартали са собственост на хора като нас. Така трябва да бъде. Не че те наистина живеят в тях, разбира се. Но кой го е грижа? Поне не са чужденци.
След това, разбира се, като руснаци отново ще изпращаме децата си във всички хубави училища. Не е нужно да са Итън и Уестминстър, тъй като половината от учениците ще са с имена на кирилица. Те пак ще пристигат с лимузини с шофьор и ще отказват да играят крикет. Ще се радваме, ако отново децата ни са в тези древни институции, заедно с трудолюбивите малки сънародници.

Трябва да мислим за сигурността на нашите малки принцове и принцеси. С тези безкрайни съкращения на военния бюджет, обаче се тревожа, че вече не можем да се защитаваме. Като част от руската армия, ще скочим от девето на второ място в класацията за най-силната армия в света, с войската ни от 147 000 ще стане почти един милион войници. От 407 танка до 15 398! Ние ще бъдем неудържими и това ще бъде много полезно, ако американците нахлуят.

Толкова много други проблеми ще бъдат решени с един удар. Всеки мазен бизнесмен, настояващ да се намеси в политиката, като Ричард Брансън, да речем, можем просто тихо да го приспим в друга страна. В случая с Брансън аз дори доброволно ще се включа в удара с отровния чадър. Що се отнася до амбициозните политици в изгнание, като например, Дейвид Милибанд, е добре, ще му помогнем с еднократно поднесено суши с полоний и така ще решим този малък проблем.

Ако станем руснаци, отново ще притежаваме собствените си футболни клубове. А с футбола, който се прибира вкъщи, колко хубаво ще е да гледаме такива сгради като крилото на Блаватник в Тейт или школата на Блаватник в Оксфорд, без да се притесняваме, че парите за тях са от някакъв мошеник, приватизирал петролна компания и след това наново я продал на правителството за десетки милиарди. Най-малкото защото това е нашият мошеник.

А цялото това нещо с #MeToo не отиде ли твърде далеч? Балансът се наклони безвъзвратно към жените до степен, че вече не можем да се забавляваме. Е, не се притеснявайте, в Русия мъжете са все още мъже. И да си призная, това все още не е наранило никой.

Не ви ли омръзна с всичките тези глупости за “транс” и “недвоичен”? След това ще се радвате, като минем към руското законодателство, където няма място за гей пропаганда и глоби за хомофобия и трансфобия. Ще са щастливи времена! Затова ще преименуваме Gay Times, за да няма гейове в него.

Ще бъде страхотно. Представете си: Толстой и Дикенс един до друг на рафта като литературни колеги. Няма да се притеснявате дали сте избрали правилния доставчик на газ или електроенергия, защото дори само да си помислите за промяна, и гангстерът, който ги притежава, ще ви застреля. Помислете за младите. Те ще бъдат над Луната от кеф, че всички сме руснаци. Джеръми Корбин и той ще е щастлив, вече има шапка, видях го по Би Би Си. А ако Джеръми е щастлив, и децата ще са щастливи.

В политиката руското поглъщане ще има най-осезаем положителен ефект върху всички. Знаете за всички тези непредсказуеми изборни резултати, с които ни досаждаха наскоро? Е, със сигурност няма да имаме повече такива.

(Превод за “Труд” Павел Павлов, от https://www.thetimes.co.uk/)

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (5)

  1. Ванка, а единствените космически двигатели, способни да стигнат до Орбитралната Станция ще бъдат Английски, Космическото Такси до нея-също…!!! Освен това приходите от билетите и продажбата им на Високо раэвитите Технологични страни ще постъпват в АНГЛ. БЮДЖЕТ…!!!
    ИЭБЩО, НЕ МИ ГАВАРИ…!!!

  2. Вари ги , печи ги, англичаните не могат да скрият какви магарета са и колко са -т-ъ-п-и- горките. Векове наред народите са били заблуждавани за класата на англичаните, а покрай това и на всички западняци. Оказаха се едни -с-л-а-б-о-у-м-н-и- зли -о-л-и-г-о-ф-р-е-н-и-, утайка която паразитира на гърба на другите народи.

  3. Нагличаните по-добре да престанат да мрънкат, хленчат и занимават света със себе си. Дойдоха до козирката на целокупния свят! А който е примрял за мъгливия им остров, сам си е виновен.

  4. Преди 50 години дядо ми ми казваше, че докато Албиона не изчезне от лицето на Замята, мир и спокойствие няма да има. НО това е крайна мярка, въпреки, че в момента самите Албионци се катерят по славянския полов к.р и са много близо да този момент. Та този хуморист с неолиберална джендърска насоченост е съвсем прав – предлага единствения разумен начин за оцеляването на Великобритания, ако продължи по същия път. Следейки целия цирк в страна с умерена, но съвсем не необвързана с НАТО политика, съм 100% убеден, че целия този шум е за да не забелязваме нещо много по-важно за историята на човечеството. Какво ли ето рано или късно ще разберем.

  5. Най-големият грях на Нагличаните е че в две световни войни бяха съюзници на руснаците и се биха рамо до рамо с тях срещу нас, опитвайки се да им помогнат да ни завладеят! Е некадърниците не успяха в първата световна война. Не можаха да им помогнат и на 03.03.1918 г.- Русия се предаде на Царство България, но във Втората мръсните островитяни направиха всичко възможно и най-накрая Терористичната организация Русия през 1944 ни завладя. Така че Нагличани, ние помним и никога няма да ви простим!

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.