Николай Жейнов за иска срещу "Левски": Делото е стопирано, не прекратено

Делото за обявяване в несъстоятелност на „Левски“, заведено от „Глобъл Мениджмънт“, е стопирано, но не и прекратено. Това обясни мениджърът Николай Жейнов, собственик на фирмата.

„Не съм юрист, но се съветвах с моите адвокати, които ми обясниха решението на съда – каза Жейнов. - Срещу „Левски“ вече е заведено дело от фирма „Титан 77“. Не може два пъти да ги обявят в несъстоятелност. Въпреки че двете страни вече са се разбрали, съдът все още не се е произнесъл. Едва когато това стане факт и процесът бъде прекратен, ще бъде даден ход на нашето делото“.

А Жейнов призна, че не е бил търсен от ръководството на „сините“, след като е завел дело срещу тима от „Герена“. Напълно логично и двете страни вече не работят съвместно.

„Те са направили частични плащания по въпросните фактури. По този начин признават, че имат задължения към нас. Това е все едно да си вземете телевизор на лизинг и после да спрете да му плащате вноските...“

В същото време в Турция разкриха, че голмайсторът на столичния гранд Станислав Костов е близо до трансфер в местния „Акхисар“. Тимът е носител на купата, но в първенството заема 15-то място. От „Герена“ вече признаха за интерес към българския национал.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ