Николай Митов: Не исках да се разделяме с Краев

Треньорът на "Левски" Николай Митов заяви, че не е искал да се разделя с Божидар Краев, който беше продаден на датския "Мидтиланд".

" Търсим заместник на Божидар Краев. Няма какво да коментирам Мехди Бурабия, защото около него няма нищо. Във всеки един аспект на играта искам да виждам коренна промяна. Специално за Краев, предложихме му договор. Неговият изтичаше и след 10 дни можеше да подпише с когото иска, без да получим трансферна сума. Желанието му беше да отиде в друг клуб и ние малко бяхме принудени да го пуснем. Краев искаше промяна. Миналото ръководство не му беше предложило договор навреме. Щеше да е друго. Нормално е 19-годишен футболист да има по-дълъг договор. Съжалявам за него. Търсим играч, който да подхожда на нашия отбор. Няма да взимаме на кило, а такъв, който ще вдигне нивото. Имам картбланш от ръководството."

Относно жребия в Лига Европа и съперникът на "сините" Сутйеска Никшич от Черна гора в първия предварителен кръг, Митов заяви: "Отбор от държава, която играе футбол. Респект. Сега ще ги проучим. Важното е да сме подготвени за първия мач. Предпочитам всички сектори да са пълни. Няма значение кой първи домакинства. Много работа има. Трябва да сме готови. Няма оправдания, но изисква време. С всеки мач трябва да израстваме. Търсим отбор на Амаду Сукуна. Първата ни цел е да изградим добър отбор. Минимумът ни е класиране в Лига Европа, гоним титла и купа. Не искам да обещавам нищо, защото най-важното е да имаш изграден отбор."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ