Николай Нанков: Да съхраним мира у нас, да успокоим напрежението и да подсигурим отоплението на хората

"Да поздрави троянци за празника и да ни подкрепи днес с нас е нашият приятел, българският евродепутат Асим Ахмед Адемов. С него и колегите от листата Георг Георгиев и Иван Миховски поднесохме цветя в Троян и се разходихме в града. Асим ни предаде и поздравите и пожеланията за успех на колегите си от групата на ГЕРБ/ЕНП в ЕП".

Това написа във фейсбук бившият регионален министър и кандидат за депутат на ГЕРБ Николай Нанков. По думите му те са разговаряли за отзвука в Брюксел на политическата обстановка у нас. Според него всички са загрижени за България в това трудно политическо време предвид войната.  

"В тази опасна за света обстановка България има нужда от силен лидер с богат политически и управленски опит, отлично приет в Европа, който да преведа страната през кризите, които ни стовари Промяната през последната година. Само ГЕРБ има такъв лидер - Бойко Борисов. Върху света тегне война и финансова нестабилност, а недалновидната политика в енергетиката през последните 8 месеца изстреляха цените на хранителните стоки нагоре и хората рязко и чувствително обедняха, загубиха спестяванията си на прага на зимата, коментирахме с Асим, който обиколи цялата страна в кампанията. И той призова хората, с които разговаряхме, да гласуват с номер 24 на изборите на 2 октомври", пише още Нанков. 

Той призова за "мощна, силна, категорична победа на ГЕРБ-СДС може да осигури водещата роля на партията и лидера ни Бойко Борисов при сформиране на правителство, което да приложи бързо и компетентно най-добрите решения за намаляване тежестта на кризите върху хората".

"Да съхраним мира у нас, да успокоим напрежението, да подсигурим отоплението на хората е първостепенна задача, която изисква обединение и мъдрост", завършва Нанков. 

https://www.facebook.com/100006779886858/posts/3358787691023861/?app=fbl
Избори 2021. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика