Николета и Златка порязаха новите плеймейтки

Само три са имената, записани със златни букви в конкурса, обединиха се те

Двете причислиха и Златка Райкова към най-успешните миски

На пищно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг представиха 11-те претендентки за титлата “Плеймейт 2018”. Момичетата изгряха на корицата на новия брой на Playboy, а на 7 септември ще бъде финалът на конкурса.

49-1-zlatkaДве от най-емблематичните носителки на титлата Златка Димитрова и Николета Лозанова обаче захапаха новите кандидатки на слава и се обединиха, че никоя от тях няма лесно да постигне успехът им.

“За да няма повече спекулации по темата, не харесвам и не следя новите плеймейтки. Може би сред тях има достойни, но аз не мога да ги откроя. Продължавам да казвам, че в България със златни букви в историята на “Плеймейт” са записани само три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова”, написа Димитрова в профила си във фейсбук.

Ни Ло побърза да се съгласи и написа в коментарите: “Популярността е бреме и е до време, и изстрелвайки се рязко, знайте, че падането от високо е болезнено. Не бяха една и две мечтателките, които вече осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към легендарните за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя милост - Николета Лозанова!”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица