Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Правителството отпусна 24 млн. лв. за борба с бедствията

Михайлов титуляр срещу Парагвай

БЧК: Изгубената край Мальовица жена е починала от травмите си след падане

Николина Ангелкова: Ще съдействам за изграждането на водопровод в Драговищица, Голяновци, Петърч и петте планински села в Костинброд

Ще съдействам за изграждането на водопровод в Драговищица, Голяновци, Петърч и петте планински села в Костинброд.  Това, което ГЕРБ предлага, е реално и изпълнимо. Това каза водачът на листaта на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред жители на Костинброд.

Ангелкова подчерта, че ще работи за това лятната резиденция на Константин Велики „Скретиска“ да бъде предадена на Община Костинброд, като по този начин Костинброд ще се превърне във водещ туристически център, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

Водачът на листата на ГЕРБ-София област акцентира, че основен приоритет за ГЕРБ е образованието. „За нас приоритет е инвестицията в образованието, защото това дава възможност за равен старт за професионално развитие на младите хора.  Предвиждаме национална програма за подкрепа на младите  учители“, заяви Николина Ангелкова. Тя подчерта, че ГЕРБ планира двойно увеличение на учителската заплата, но и инвестиции в училищната база.

Николина Ангелкова изтъкна, че програмата за управление на ГЕРБ изцяло отговаря на нуждите на хората. „Залагаме на реални решения за повишаване на доходите на хората на база на икономическия ръст на държавата. Ако се запази развитието на страната, такова, каквото го постигна ГЕРБ в управленския си мандат, средната работна заплата може да достигне 1500 лева, а минималната – 650 лева“, посочи Ангелкова и обясни, че правилната държавна политика е да се харчи толкова, колкото се изкарва. Тя подчерта, че при нов управленски мандат ГЕРБ ще приеме на законопроект за  премахването на административната тежест. „Общо 2 млрд. лв. на година губи държавата от тромавата администрация. Искаме да въведем нов закон, с който да спрем носенето на документи от едното гише до другото. Ако Общината иска документ, че човек няма задължения към НАП или свидетелство за съдимост, да си ги вземе, без да се налага да се реди по опашки“, коментира Ангелкова.

Избори 2019. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.