Никол Шерцингер е опасно гореща

Никол Шерцингер продължава да пръска сексапил по италианските плажове, показвайки перфектна фигура и много женствени извивки.

Броени дни преди да навърши 41 години, поп певицата реши да сподели с последователите си горещи снимки по бански, отправяйки послание към всички жени, които не се чувстват достатъчно уверени в кожата си.

"Още една година почти измина и сега споделям тези кадри, изпълнена с много благодарност. Цял живот съм се борила с теглото си и продължавам да го правя, но осъзнах, че с времето трябва да не съм толкова взискателна към себе си. Животът е твърде кратък. Прекарваме твърде много време саморазрушвайки се, вместо да се мотивираме и гордеем със себе си. Вече съм достатъчно зряла, за да приема тялото ми такова, каквото е. Тази година съм благодарна, че имам фигура, за която работих усърдно в залата. Затова сега ще се наградя с цялата паста на света на най-любимото ми място - Италия!", гласи посланието на певицата.

Никол позира в лилав кадифен бански на морските скали, а последователите й я похвалиха за страхотната форма и борбения дух.

[modula id="3211997"]

Коментари

Задължително поле