Никол Шерцингер с тоалет на българска дизайнерка и десен като на Деси Радева

Певицата Никол Шерцингер отново се спря на изящен тоалет на българската дизайнерка Невена Николова за парти след връчването на наградите "Грами". С рокля от същата материя и десен бе и президентската съпруга Десислава Радева на първата си международна визита на срещата на на НАТО в Брюксел през 2017 година.

Никол се появи на партито на музикалната компания HITCO с нежен и същевременно забележим тоалет с флорални мотиви. Ефирната материя чудесно контрастираше на смуглата кожа на Шерцингер и ѝ придаваше свеж вид.

Преди време Десислава Радева също влезе в модните хроники по време на първата си визита като президентска съпруга на световен форум. Тоалетът не е един и същ, но атрактивният плат веднага впечатлява.

Това не е първият път, в който Никол се появява с тоалет на Невена. Съвсем скоро тя публикува кадър, докато се подготвя за свое шоу, на който носеше чудесна рокля в бяло на българката.

Getting ready for the ????

Публикация, споделена от Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) на

Невена Николова е дизайнерка, която е ситуирана основно в Лондон. Тя е филолог по образование, но на 27-годишна възраст открива истинското си призвание. Освен знаменитостите, които са запленени от стилните модни решения, хубавите материи и оригиналността в дизайните на Невена, тя е обличала и неведнъж съпругата на президента Румен Радев - Десислава, по време на нейните задгранични визити.

Цялата статия и всички снимки вижте в dir.bg.

Коментари

Задължително поле