Нина Добрев: Обичам те, мамо, до луната и обратно

Звездата сподели множество фотографии, на които е заедно с майка си

Българската звезда в Холивуд Нина Добрев зарадва своята майка Михаела с трогателно послание и носталгично завръщане към старите снимки от семейния албум. Поводът за това бе денят на майката, който в САЩ отбелязват през май.

„Как можеш да изразиш с думи огромната благодарност, която изпитваш към майка си? Как й благодариш за всички жертви, които е направила заради теб? Колко много значат за теб нейните грижи и любов? Трудно е. Нашите майки и нашите най-добри приятелки... Можем да пробваме със снимки, защото вярвам, че спомените са безценни. Обичам те, мамо, до луната и обратно!“, гласи част от изповедта, която Добрев публикува в профила си в Instagram заедно с цяла галерия от снимки.

Звездата от „Дневниците на вампира“ сподели с феновете си множество фотографии, на които е заедно с майка си Михаела. Последователите на българката веднага отбелязаха, че приликата между двете е поразителна.

Почитателите на Добрев у нас пък вече очакват да се завърне на родна земя. Въпреки натоварения си график, да се отбива в България поне веднъж годишно е традиция за Нина, чието семейство се установява в Канада, когато е едва на 2 години.

„От най-ранна възраст се прибирам почти всяка година, за да виждам баба, дядо и роднините. Има много талантливи българи, но аз съм една от малкото в световния шоубизнес с български корени. Усещам много национална гордост, любов и подкрепа, когато съм там", сподели преди време в интервю актрисата. Нина Добрев участва във фотосесия с най-добрата си приятелка – актрисата Джулиан Хъф. Двете очарователни момичета сияят на снимките за специалното издание на списание People „The Beautiful Issue”.

Нина сподели част от кадрите в профила си в Instagram, като уточни, че фотосесията е посветена на приятелството или по-точно на най-добрите приятели.

Завръща се на екран

Нина Добрев се подготвя за завръщането си на телевизионния екран с роля в комедията на CBS „Fam”. Това ще бъде и първият тв проект на българката с успех зад океана, който поема след оттеглянето от "Дневниците на вампира".

"Fam" ще покаже историята на жена, чиято мечта е да прекара живота си със своя годеник и невероятното му семейство. Плановете й обаче стават на пух и прах след появата на доведената й сестра, която бяга от баща си.

Нина влиза в ролята на чаровната и забавна Клем, главната героиня, която току-що се е сгодила за любимия си Джей. В живота й обаче настъпват редица промени, след като нейната полусестра Шанън (в ролята Одеса Адлон) решава да се нанесе в дома й.

Режисьор на „Fam“ е Скот Елис, а сценарият е на Корин Кингсбъри.  В комедията участват Нина Добрев, Одеса Адлон, Шерил Лий Ралф, Брайън Стоукс Мичъл.

Коментари

Задължително поле