Нина Добрев пътешества без любимия

Актрисата обаче не крие, че е влюбена

Българската звезда в Холивуд Нина Добрев обожава да пътува и това си личи от снимките от различни чудни места по света, които качва в профила си в Instagram.

След като преди няколко месеца се отдаде на приключения с приятели в Индонезия и Южна Африка, малко след това тя не пропусна да отдели време и на майка си Михаела Добрева, като прекара с нея няколко дни в Париж. После пусна фотоси от невероятни природни гледки от южната част на Франция. Тя прекара няколко дни в компанията на майка си във вълшебния Hotel du Cap-Eden-Roc, кацнал на скалите над морето.

Очевидно Нина не може да се насити на Франция, защото малко след семейната почивка виждаме актрисата да вилнее с приятелки в околностите на Сен Тропе. Компанията е изцяло женска и момичетата се забавляват само както те си знаят, а именно шумно, с питие в ръка и с много усмивки на лицата им. Те летят над курорта с делтаплани, фучат по водни пързалки, като не пропускат да се припичат около басейна на яхтата, която са наели.

Очаквахме да видим Нина някъде заедно и с гаджето й, коментира lifestyle.bg. Е, с него тя беше във Франция през май. Нина вече не крие, че отново е влюбена. Актрисата се появи на филмовия фестивал в Кан с новия си любим – модела Грант Мелън. Според слуховете двамата са заедно от края на миналата година, но досега не са афиширали романтичните си отношения. За първи път тяхна обща снимка се появи през декември 2018-а. Там се забавляват на яхта с голяма компания от приятели.

За 32-годишния красавец се знае, че е режисьор, модел и актьор, като най-известна е рекламната му кампания за Ralph Lauren.

Нина се появи с Мелън и на юбилейния си 30-и рожден ден през януари.

В края на март пък влюбената двойка беше засечена от папараците заедно на първия ред на мач на „Лейкърс“ в Staples Center.

[modula id="3255867"]

Коментари

Задължително поле