Голф комплексът до Елин Пелин има нов собственик Имотът е продаден на българска компания, собственост на бизнесмена Мирослав Печев

Над 3000 софиянци дават жилищата си на туристи Броят на обектите, предлагани чрез Airbnb, расте с 80% годишно

Два изтребителя „Юрофайтър“ се сблъскаха в Германия, един пилот е загинал

Холандия без мобилни и стационарни телефони заради авария

Буря отнесе покрива на кооперация в Пловдив

Наредба ще доведе до хаос в туризма Нормативният акт не прави разлика между продажба и плащане в сектора на услугите

Двоен стандарт при 30% от храните в ЕС Кока - колата с глюкоза и повече калории у нас

Аварийно-спасителни екипи в Пловдив са реагирали над 40 сигнала заради дъждовете В София пожарникари са отработили 42 сигнала

Ханде Ерчел ще става леля

Тръмп обяви строги санкции срещу Иран, засягат и върховния лидер аятолах Али Хаменей

Ролс Ройс губи клиенти сред родните милионери Броят на Поршетата в страната нарасна с 10% само за година

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 25 юни 2019

Вдигат пенсиите на 2,13 млн. българи Увеличението ще е с 5,7%, най-високата става 1200 лева

Еленко Божков: Блокът на „ТЕЦ Марица – изток 2“ няма да може да работи на въглища дълго време след пожара

Проф. Христов: Комунизмът в учебниците по история е представен манипулативно

Нинова: Искаме оставката на Валери Симеонов

Зам.-министър в правителството с хитлеристки поздрав и вицепремиер с майтапчийски снимки от „Бухенвал“, докъде докарахте европейска България? Заради властта и парите ли сте готови да пренебрегнете изконни европейски и български ценности? Искаме оставката на Валери Симеонов. Това каза в декларация от ПГ на „БСП за България“ Корнелия Нинова.

„Понеже си позволявате да обвързвате случая с казаното от Крум Зарков няма да пренебрегна този въпрос“, коментира тя. „Ние сме различни от вас и отликата е в следното – когато Крум Зарков произнесе тази реплика, БСП я определи като грешка. ГЕРБ определя днешната ситуация като майтап“, заяви Корнелия Нинова.

„Казах на Крум Зарков веднага и светкавично трябва да се извиниш и той го направи. Бойко Борисов каза на всеки се е случвало в командировка да си прави такива майтапи“, обясни тя. „Извинение от едната страна, а от другата – човешко било да си правиш снимки с хитлеристки знаци“, посочи Корнелия Нинова.

Не спечелихме изборите, но ви дадохме законодателна програма, направи коментар към ГЕРБ още Корнелия Нинова на парламентарния. „Парламентът не работи пълноценно, мисля че дори поставихме рекорд за най-краткото заседание, как изглежда това извън тази зала- зле“, посочи тя. „Правителството няма законодателна програма, в предизборната кампания обещавахте, че сте готови да управлявате и влизате с летящ старт“, коментира тя и уточни, че стартът се оказва не летящ, а фалстарт.

Корнелия Нинова обясни, че от началото на работата на парламента има внесени 6 законопроекта – 4 от тях от БСП, 1 от „Воля“ и 1 от ГЕРБ, както и 1 оттеглен от ГЕРБ и „Обединени патриоти“. „Преди изборите – доходи и сигурност на народа, сега тези същите неща само че за управляващите“, посочи лидерът на БСП. Тя обясни, че по време на парламентарния контрол ГЕРБ са задали 1 въпрос, „Обединени патриоти“- 3, а БСП- 48. „По-важното е, че министрите на Бойко Борисов са отговорили само на 5“, заяви тя. „Управляващите не изпълняват и ангажимента си за парламентарен контрол“, каза още Корнелия Нинова.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. АЗ ПЪК ИСКАМ ИЗВИНЕНИЕ ОТ ПАРТИЙНОТО ЧУДО ЗАРКОВ И ОТ ХИХИКАЩАТА ДО НЕГО ГОСПОЖА ЛЪЖА – НИНОВА ЗА ГАВРАТА С ХИЛЯДИТЕ ЖЕРТВИ НА КОМУНИЗМА!!!!

  2. ПРАВИЛНО Е ДА СЕ ПИШЕ БУХЕНВАЛД….. Б У Х Е Н В А Л Д !!!!!!!!

  3. Нинова , а ти на гроба на бай Тошо, на среща с антифашистите в България / сякаш някога тук е имало фашизъм/, на среща с Решетников, и останалите случаи в които си спомняме какви са били извращенията и престъпленията на партията на която ти си начело ! Та ти да искаш оставки на достойни хора ,само заради някакви си снимки, а ако си погледнеш миналото на партията моментално би умряла от срам ако не бяхте оперирани от това чувство след 09 09 1944 г ! Само да си спомним къде има още военни паради по света – все в комунистически страни – Русия , Китай и Северна Корея ! И докато на китайците не им трябва нито армия нито паради, то Путин и другаря Ким непременно трябва да помпат мускули и да плашат гаргите и нищо чудно да забъркат някоя каша или нова война ! Те са корена на злото , наред с ислямските джихадисти !

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.